top of page

Endelig er tid for Nordic Coffee Fest! 

Nordic Coffee Fest er en festival i Göteborg den 24. - 25. februar i Eriksbergshallen. Festivalen er en hyllest til spesialkaffebransjen i Norden. Her samles alle typer kaffemennesker, både bedrifter, kaffenerder, nybegynner og alle som, ganske enkelt, liker kaffe. En gøy festival med masse kunnskap og fokus på engasjement og bærekraft. 

ncf_teaser.jpg

Ses vi der?

Og selvfølgelig kommer vi til å være der. På stedet kommer dere til å treffe oss fra både Norge, Sverige og Danmark. Kom og mingle og ta en titt på våre nyeste produkter. Vi kommer til å snakke om ting man bør tenke på når man kjøper kaffeutstyr hjem til kjøkkenet.Vi kommer også til å ha True Artisan Café hos oss. Dette innebærer at vi inviterer inn ulike kaffebrennerier fra Norge, Sverige og Danmark som skal brygge og vise frem kaffen sin hos oss. På kvelden blir det Barista League med 12 lag som konkurrerer i 3 omganger av forskjellige kaffeutfordringer for å bli kåret til baristamestre. Det blir kule drikker og bra musikk. Og bransjens beste kaffemennesker kommer til å samles for en kveld og feire de neste kaffemestrene. 

Home Barista Class på Nordic Coffee Fest 

Sammen med rRebel Coffee Academy kan vi nå fortelle at vi kommer til å tilby gratis baristakurs, både lørdag og søndag. Ingen erfaringskrav. Julian, vår fantastiske kursleder, kommer til å holde 30-minutters kurs med små grupper på 4 og 4. Du får lære det grunnleggende i å lage en god espresso og hva du skal tenke på når du steamer melk for at den skal bli silkemyk og god. Book plass allerede nå - førstemann til kverna som gjelder! 

Gå ikke glipp av sjansen å lære deg mer og ha det morro på Nordic Coffee Festival!

smaller1.jpg
smaller6.jpg

Nordic Coffee Fest´s Official Welcome Party!

Til alle utstillere og festivalpartnere, velkommen til fest, fredag 23. Februar! 

 

Sammen med Nordic Coffee Fest byr vi på en gøy og avkoblende kveld med kul musikk på Folkteatern

 

Vi kommer til å ha med oss en eller to overaskelser og vi håper så mange som mulig vil komme. Vi kan faktisk ikke tenke oss en bedre start på helgen. 

Sørg for å booke dine billetter her så snart som mulig. 

Fredag 23. februar 

19:15 

 

Vi ses der!
 

smaller4.jpg
smaller5.jpg
smaller.jpg
smaller7.jpg

La oss feire den nordiske kaffeindustrien 

Som gjest på Nordic Coffee Fest får du også møte mange andre kaffeentusiaster og prøve fantastiske kaffer fra brennerier fra hele Norden i Roasters Village. Du kan se forelesninger og delta i kaffesmakinger. Festival er for deg som er i bransjen, men også for deg som bare er interessert og liker å drikke god kaffe. 

Nordic Coffee Fest vil helt enkelt feire den fantastitske kaffen vi har i Norden og alle menneskene som gjør det mulig. Nordic Coffee Fest har også et mål om være den mest bærekraftige kaffefestivalen i verden. Det syns vi er et kult mål og vi i rRebel kommer til å gjør alt vi kan for å gjøre det til virkelighet.  

Book dine billetter her, så sees vi der!

 

rRebels <3   

bottom of page