top of page

Besøk oss på Smak 2020!


3-6 mars 2020 arrangeres Smak på Norges Varmesse på Lillestrøm, og denne messen har blitt en ledende møteplass for nettverksbygging og verdiskaping for alle som jobber innen mat og drikke.


Vi skal for første gang delta som utstiller på Smak i år, og det gleder vi oss enormt til. Vi vil ta med oss noe av det nyeste og mest spennende utstyret vi har, fra espressomaskiner og espressokverner til presisjonsbrygg og kaffetraktere. Her kan du få muligheten til å teste det vi mener vil optimalisere kaffen, smake deg frem på ulike bryggeoppskrifter, nyte en deilig kopp espresso eller bare slå av en prat om det du måtte ønske.


Du finner oss på stand D03-43.

I tillegg til å ta med oss vårt mest spennende utstyr, vil vi også ha True Artisan Café!

True Artisan Café er en rullerende kaffebar som La Marzocco etablerte for arrangementer og messer for å feire lokale, uavhengige kaffesamfunn, og konseptet debuterte i 2012 i anledning London Coffee Festival. På en True Artisan Café er espressomaskinen scenen, hvor kaffen og baristaene er hovedpersonene og dere kaffedrikkere er publikum.


True Artisan Café tar sikte på å gi uavhengige kaffebarer og mikrobrennerier fra hele verden en mulighet til å vise frem sitt merke, å engasjere, trene og utdanne både kaffebransjen, kaffeentusiasten og allmennheten, så vel som gi baristaer en praktisk erfaring med å betjene La Marzocco sine espressomaskiner og kverner. I tillegg til å sikre kvalitet, er True Artisan Café en kreativ plattform for å bygge relasjoner og kultivere fellesskap.


Vi har plukket ut en håndfull brennerier som vil være hovedpersonene til dette konseptet under Smak 2020, og du vil her få muligheten til å smake på espressoer fra de ulike brenneriene, brygget på en La Marzocco av dyktige baristaer.


Ønsker du billetter til Smak så finner du billettinformasjon her.


Vi håper vi ser deg på Smak 2020, og glem ikke etterfesten hos oss den 6 mars kl. 19:00. Link til arrangementet finner du her.

Comentários


bottom of page