top of page

Bli kjent med Tor Sigve fra Austrått Kaffebrenneri

Vi i Espressospesialisten er så heldige å få jobbe med et flott knippe agenter rundt om i landet vårt. Disse agentene er til for å spre det glade kaffebudskap til alle deler av Norge, og sørge for at våre kunder får en kvalitativ og trygg kaffehverdag.


I tiden fremover vil vi presentere disse for dere, og neste person ut er Tor Sigve Taksdal som driver Austrått Kaffebrenneri.


Hvorfor er du agent for Espressospesialisten?

- Flere av mine kunder ser verdien av å ha lokal kompetanse lett tilgjengelig. I brenneriet har jeg testbenker med utstyr fra Mazzer, Mahlkönig, EverSys, Bunn og La Marzocco. Slik at det er enkelt å demonstrere utstyr og gi best mulig råd og tips. Til slutt er det kunnskapen og servicevennligheten hos Espressospesialisten jeg finner spesielt verdifull.


Hva mener du er viktigheten med godt espresso- og kaffeutstyr?

- Forutsigbarhet!


Hvordan startet du med kaffe?

- Med en Le Cruset jernpanne ristet jeg min første kaffe for snart 10 år siden. Etter prinsippet om «fail fast, often,  but cheap». Så ble stekepannen ble erstattet av en Gene Cafè «prøvebrenner». Med stigende interesse investerte jeg i en 5kg Yucel. I 2018 ble en Loring Falcon s15 installert.


Hva er det beste ved kaffe?

- En god kaffidrøs. En blir aldri utlært, det er stadig noe nytt som dukker opp. Jeg er fascinert over alle prosessene og menneskene som yter sitt beste hver dag for den koppen kaffe vi  kanskje tar for gitt?


Fortell en funfact om deg selv.

- Produserer også cascara brus på 0,75 sekt flasker.

Foto: Rune Helliesen

コメント


bottom of page