top of page

En espressomaskin tilpasset ditt konsept og dine drømmer!

Oppdatert: 8. mai

Ofte så har man en tanke eller et konsept klart i hodet når man står med planen om å åpne et serveringssted, og ofte så ønsker man seg kanskje at visse ting skal være i en bestemt farge eller nyanse. Da er det fint å vite at de aller fleste espressomaskiner fra La Marzocco kan tilpasses ditt konsept eller din visjon.


Et godt eksempel på dette er Humlegården i Skien. Det er en kaffebar med fokus på sunne råvarer, fargerike retter og deilig kaffe, midt i hjertet av Skien. Nylig ønsket eier å friske opp lokalet med nye farger og en ny espressomaskin, og det var her vi kom på banen. Vi hadde tidligere kjøpt en brukt La Marzocco FB80 fra en kunde som ønsket å oppgradere til en nyere maskin, og er det en maskin som virkelig er skapt for lakkering og oppgradering, så er det FB80.

Slik så maskine opprinnelig ut før den ble sendt på en liten behandling hos lakkerer.
Slik så maskinen opprinnelig ut før den ble sendt på en liten behandling hos lakkerer.

Maskinen vi hadde stående tilgjengelig var i en meget blå farge med sorte detaljer. Dette var ikke helt i de baner som Humlegården hadde i tankene, da eier ønsket at maskinen skulle stå i stil med resten av lokalet. Å lakkere en maskin fra en farge til en annen er aldri noe problem for våre lakkeringsvenner i Nøtterøy Billakkering, og de tok, som alltid, denne bestillingen på strak arm.

Eier ønsket en maskin som passet perfekt inn i den nye fargepaletten.

Humlegården i Skien er en delikat, innbydende og flott kafé, hvor rosa, hvitt og grønt er farger som går igjen på vegger og tak, detaljer i gull og messing og en stor og fin kafédisk i mørke glansede fliser - vi forstår godt at en knall blå espressomaskin med sorte detaljer kanskje ville bryte litt for mye med konseptet.


Etter at maskinen hadde vært på en skikkelig overhaling inne hos Barista Service, hvor de byttet ut slitasjedeler, renset og vasket tanker og finpusset maskinen slik at den var så god som ny, var det på tide å sende maskinen til Nøtterøy for en lakkeringsrunde, og maskinen som kom tilbake derfra var akkurat det Humlegården hadde i tankene!


Sa noen rosa?

Vi liker bare ting hvis de er rosa, er det vel noe som heter? Og det er på mange måter sant, hvertfall i denne settingen. For makan til sukkersøt og delikat espressomaskin er det lenge siden vi har sett! Chassis på maskin og kvern er lakkert i fargen Light Pink med logo og detaljer i hvitt, og vi ble nesten blåst av banen av resultatet! Men fullstendig betatt og overbegeistret ble vi da vi sammen med Barista Service tok turen til Skien for å være med på monteringen av maskin og kvern.


Og resultatet ble så gjennomført, så delikat og maskinen ble virkelig prikken over i'en hos Humlegården Skien. Det er så gøy og givende å se hvordan en farge på maskin kan være med på å gjøre så stor forskjell på et serveringssted, og det er så deilig å se fornøyde kunder og ansatte, og ikke minst begeistrede kunder! Det er slike opplevelser som gjør at kaffebransjen er et godt sted å være, og vi er så takknemlige for tilliten vi får av dere der ute og for at vi får lov til å ta del i dette!Comentarios


bottom of page