top of page

Forestående prisøkning grunnet valutakurs og noen oppdateringer i preventive servicetilbud.

Oppdatert: 7. aug. 2023


To serviceteknikere som utfører service på en La Marzocco KB90 espressomaskin

Kjære kunde,

Siden januar 2023 har den norske kronen blitt dramatisk svakere, spesielt sett opp imot Euro og USD, som er de to hovedvalutaene rRebel Coffee Works og rRebel Coffee Tech importerer sine produkter gjennom. I tillegg til en svakere krone opplever vi stadig økte fraktkostnader og høy inflasjon.

Den gjennomsnittlige økningen ligger i området 14% sammenliknet med starten på året, og som følge av denne utviklingen ser vi oss nå nødt til å øke våre veiledende priser på kaffeutstyr i Works, og våre veiledende priser på reservedeler og generelle prisbetingelser i Tech.

Virkningen vil tre i kraft den 16. juli i Works og umiddelbart i Tech.

Vi beklager de ulempene dette innebærer for våre kunder.

I lys av disse endringene ønsker vi også å presentere deg for noen oppdateringer i preventive servicetilbud. Servicemodulene PICCOLO, BASSO og ALTO vil nå endre navn til henholdsvis ESSENTIALS, BASIC og EXTENDED. I tillegg vil EXTENDED-modulen inkludere sikkerhetsventilen til steamtanken for å forbedre sikkerheten og ytelsen til utstyret ditt. Vi har også introdusert en ny servicemodul kalt ADD-ON, som er for deg som ønsker at vi skal kalibrere, stille inn og reparere alt annet kaffeutstyr enn espressomaskinen, når vi først er hos dere. Vi håper at disse endringene vil gjøre det enklere for deg å velge riktig servicenivå og tilpasse tjenestene våre til dine spesifikke behov.


Hilsen,

rRebel

Comentários


bottom of page