top of page

Hils på Modbar!

Oppdatert: 8. maiDet begynte med to bandkamerater i en kjeller på begynnelsen av 2000-tallet. Corey Waldron jobbet som barista og han visste hvor mye håndverk som ble lagt ned i hver kopp med espresso, men følte ikke at kunden fikk ta del i dette, da de ofte stod på andre siden av espressomaskinen. Sammen med kompisen Aric Forbings begynte de å se for seg en espressomaskin med de indre virkemidlene pent gjemt under disken.


La Marzocco ble introdusert for konseptet under SCAA Expo i 2007, og ble en tidlig investor. Da Corey og Aric, sammen med La Marzocco, startet å jobbe videre med sitt originale design, begynte de å leke med tanken om et à la carte-oppsett. I stedet for å låse kunden til ett bestemt oppsett, ønsket de å la kunden få bygge sitt eget, bit for bit, støttet av moduler under disken. På SCAA Expo i 2013 kunne kompisene stolt presentere tre velfungerende systemer: espresso, steam og pour over, og etterspørselen oversteg tilbudet, noe som førte til seks måneders leveringstid.I 2016 begynte La Marzocco å se forbedringer og ønsket å dele dette med Modbar. Et utviklingsteam begynte å jobbe med kreative måter å integrere velprøvde La Marzocco komponenter og prosesser i Modbar-systemet, dette for å øke produksjonen og forbedre påliteligheten. Samme år tok La Marzocco en mer aktiv rolle i å støtte Modbar, og fra 2017 ble alle Modbar-systemer som sendes uten for Nord- og Sør-Amerika produsert på fabrikken i Scarperia, Italia.


Som et ungt selskap fortsetter Modbar å gjøre fremgang, og de drives av de samme målene som de gjorde i starten; å hjelpe kafeer med å skape en åpen bar med evnen til å samhandle og engasjere seg med kundene.

Vi er meget stolte av å kunne presentere Modbar for kaffemarkedet i Norge, og vi merker en stigende interesse for dette produktet, noe vi ikke er sjokkert over! Det har aldri vært enklere å invitere kaffedrikkere inn i baristaens verden, hvor man stolt kan vise frem hva slags håndverk det er å lage en god kopp kaffe!Comments


bottom of page