top of page

Kaffe hos: Pitstop Kafé Frysja

Oppdatert: 24. mai

Vandrer du langs Akerselven oppover mot Kjelsås vil du komme til et av Oslos store sommerperler, hvor Osloboere bader, griller og tar til seg solens D-vitaminer på sommerhalvåret. Nå har, hvertfall for vår del, Frysjaparken gått fra å være et sted vi drar til om sommeren til å være et sted vi ønsker å dra til året rundt, aller mest for å drikke kaffe og spise lunsj hos Pitstop.

På menyen kan de friste med et flertall deilige briks som ser like delikat ut som det smaker, fersk bakst og fargerike og fristende frokost- og lunsjretter.


Kaffemenyen er akkurat slik en kaffemeny skal være; full av velbalanserte espressodrikker og rykende fersk filterkaffe. Også syns jo vi det er ekstra stas at espressoen brygges på en helsvart matt La Marzocco Linea PB!


Og som om ikke digg kaffe og mettende lunsjretter var nok, så er lokalet så utrolig flott innredet, med håndlagde møbler fra en møbelsnekker rett over gaten, som gjør at man umiddelbart ønsker å dekorere hjemmet sitt på ny, utelukkende med møbler fra By Bjørkheim.


Om du bor i Oslo eller har planlagt en tur hit i nærmeste fremtid, anbefaler vi deg å vie Pitstop Kafé Frysja et besøk!

Comments


bottom of page