top of page

Våre favoritter i Oslobukta - del 1

Sommeren er i full blomst i hovedstaden og ferien er kanskje allerede i gang eller rett rundt hjørnet? Om du skal oppholde deg i Oslo i sommer som turist, eller om du som Osloborger skal nyte sommeren i egen by, vil vi anbefale deg å sjekke ut den nyeste delen av byen; Oslobukta.


Som en ny "up and coming" del av Oslo, kan selvfølgelig Oslobukta på det beste av det beste innen mat, kaffe, klær og kultur, det er rett og slett et sted hvor ordtaket "i pose og sekk" virkelig får betydning. Vi har allerede lagt vår elsk på denne delen og vi har selvfølgelig fått noen kjære og nære favoritter og venner der nede, som vi gjerne vil dele med deg!


 

🍩TALORMADE🍩

Operagata 69


Hvorfor ikke starte dagen med rykende ferske doughnuts, deilig lokalbrent kaffe og en atmosfære som virkelig setter både humør og sanser i sving?


Med Talormade sin bortimot perfekte lokasjon, passer det ypperlig med et lite morgenbad i samme slengen!
 

👔HOLZWEILER PLATZ🥙

Operagata 61D


Etter morgenbad, doughnuts og noen late timer på bryggekanten, vil vi anbefale deg å ta turen innom nyåpnede Holzweiler Platz!


Med Snøhetta som arkitekt, er lokalet virkelig noe for seg selv, og her har de kombinert fine dining, klesbutikk og kaffebar. Så om du uheldigvis falt ut i Oslofjorden med alle klærne på, står Holzweiler klare til å kle deg opp i noe deilig og tørt. Også anbefaler vi deg å nyte en god kopp kaffe på uteserveringen og bare nyte det yrende folkelivet. 

🥦KUMI🥑

Operagata 71B


Plantebasert mat er virkelig noe som blir mer og mer aktuelt for folk flest, og når klokka begynner å vise lunsjtid, er Kumi et godt valg for å fylle magesekken og gjøre energinivået klart for litt mer aktivitet.


De har et helt nydelig lokale, hvor fargene er delikate og atmosfæren like behagelig som bølgeskvulpet utenfor. Her får du masse deilige lunsjretter, hvor alt er vegetar eller vegansk, samt de du måtte ønske av kaffedrikker. 

🥩THE VANDELAY🥩

Operagata 30


The Vandelay tok virkelig Oslo med storm når de åpnet, og det med god grunn! De har, om det er mulig, kanskje Oslos beste cheeseburger etter vår mening.


Her kan du velge mellom frokost, lunsj og middag, og vi sier gjerne ja takk til alle tre! Frister det med en skikkelig deilig middag hos The Vandelay, anbefaler vi deg å booke bord, for her blir det fort fult. Også må du prøve cheeseburgeren, det er et must!
 

🍸I BAREN🍸

Operagata 67


Etter middag, da kommer drinkene og solnedgangen. Solnedgangen er dessverre gjemt bak det nye Munch museet, men drinkene de lager har både soloppgang, solnedgang og alt i mellom.


Hos I Baren kan du nyte flotte drinker på enda en helt fantastisk uteservering og bare nyte kvelden og mimre over hvilken fin sommerdag det har vært i hovedstaden.
Følge med for del 2


Comentarios


bottom of page