top of page

Hamburg-tur for å mestre Stronghold!

Oppdatert: for 6 døgn siden

Som et ledd i vårt nye Skandinaviske samarbeid med Stronghold reiste vi til Hamburg for fire dager trening for å lære om halogenpærer, ir-sensor, auto replica, chaff processor, røykfilter og alle andre detaljer som gjør Stronghold til de unike kaffebrennerne de er.

rRebel Norge, Stronghold

Jose og John kom fra Sør-Korea for å gjennomføre opplæringen med et knippe nye forhandlere. Vi hadde god tid til samtaler om historien bak og utviklingen av Stronghold, og ikke minst til å demontere oss langt ned i maskinene. Med alle paneler demontert, alle sensorer og motorer koblet fra og til og med trommelen åpnet, da får du god oversikt og en forståelse for hvordan alt henger sammen. And it all makes perfect sense! Her har du masse energi og like mye kontroll på energien, du kan jobbe manuelt eller du kan støtte deg til presis automasjon. Målet er nydelig kaffe, og veien kontrollerer du selv.

Tilbake fra Hamburg gleder vi oss til å koble til og starte opp vår nye Stronghold S7 X med røykfilter. Flere små partier med nydelig grønn kaffe fra Kenya og Etiopia er hentet inn – og om litt er kaffen klar.

En stor takk til Navid fra Kühne Kaffee for å la oss bruke hans fasiliteter og maskiner under treningen, og en takk til Jose og John for veldig lærerike og meget inspirerende dager.


Er du nysgjerrig og vil vite mer om Stronghold, eller har du lyst til å komme innom og brenne noen partier selv? Bare si ifra, du er hjertelig velkommen!


Vi snakkes!

-rRebel

Comments


bottom of page