top of page

Viktig firmwareoppdatering nødvendig for tilkoblede La Marzocco maskiner

Oppdatert: 15. nov. 2023

Viktige nyheter for eiere av La Marzocco hjemmemaskiner: fra og med 5. juli, 2023, ble en ny firmwareoppdatering tilgjengelig for maskiner med app-tilkoblingsegenskaper. Denne firmwareoppdateringen er nødvendig for at maskinen din skal fortsette å ha egenskapene sine som kommer med tilknytningsevne. I denne bloggposten skal vi snakke om hvordan man oppdaterer og hvordan man sikrer en sømløs tilkobling.

Linea Micra hjemme og brygging av espresso.

Tilkoblings evne og oppdatering

10. september, 2023, vil det være en migrering til en ny plattform for bedre ytelse og pålitelighet. For å vedlikeholde kompatibilitet er det essensielt at du oppdaterer maskinens firmware. Maskiner som bruker gateway firmware versjoner eldre enn 1.0RC7 (31.01.2022) vil ikke være kompatible med det nye systemet med mindre maskinen blir oppdatert før migreringsdatoen.


Espressoen lages på La Marzocco Linea Micra.

Oppdater firmware

For å oppdatere din maskins firmware, følg disse enkle stegene.

  1. Koble til maskinen via La Marzocco Home-appen.

  2. Når maskinen er tilkoblet vil appen guide deg gjennom firmwareoppdateringen. Forsikre deg om at du har en lokal tilkobling for en suksessfull oppdatering. Appen vil vise en grønn linje om tilkoblingen er riktig.


Støtte

For uavbrutt tilkobling og optimal ytelse for din La Marzocco maskin er det kritisk at firmware blir oppdatert før 10. september, 2023. Følg stegene og ikke nøl med å ta kontakt om du trenger støtte. Vi setter pris på oppmerksomheten din for denne viktige oppdateringen.


Om du allerede har oppdatert firmware eller har en maskin som ikke kan kobles til, kan du se bort fra denne meldingen.


Commenti


bottom of page