top of page

Vi er rRebel Coffee Works. Vår hovedoppgave er å tilby kaffemaskiner og utstyr til deg eller din bedrift, og vi ønsker også å inspirere og dele vår kunnskap.

blog6.jpg

VI ER rREBEL
         COFFEE WORKS

Som offisiell importør av profesjonelle espressomaskiner, kverner, kaffetraktere og kafferistere fra produsenter som La Marzocco, Mahlkönig, Bunn, Tone, Mazzer, Puqpress, Marco, Diedrich og Stronghold tilbyr rRebel Coffee Works et stort utvalg av kaffeutstyr til din kaffebar, kafé, restaurant, ditt private kjøkken eller ditt kontor. 

 

Ved å samarbeide med noen av bransjens mest tradisjonsrike og velrennomerte produsenter innen profesjonelt kaffeutstyr - så kan du være sikker på at utstyret du velger hos oss er blant det beste markedet har å tilby. På et av våre showroom eller via en av våre forhandlere vil du kunne få hjelp til å velge det kaffeutstyret som passer best for dine behov.

VÅR PORTEFØLJE

20220824_GarberHifi_197.JPG

Espressomaskiner

details.jpg

Kverner

20230218_DSCF0809.jpg

Kaffetraktere

MIX-Font-filling-pouring-kettle.jpg

Varmtvann

DSCF9630.jpg

Kaffebrennere

IMG_8724 copy.JPG

Skreddersy

CFAC656A-C238-45FB-8EB1-D9D3428A5B76.JPG

Rengjøring

20230218_DSCF1020.jpg

Tamping

Uebermilk_Industry.jpg

Melkeskummer

HOS VÅRE KAFFEVENNER

KONTAKT OSS

Vi ønsker at hver kaffeopplevelse skal ha det lille ekstra, både når du besøker kafeen din eller når du er hjemme på kjøkkenet. Vår jobb er rett og slett å få deg til å sette pris på hvert kaffeøyeblikk, og det skal føles både enkelt og deilig. Vi elsker det vi gjør og håper du vil bli vår nye venn. Er det noe du lurer på er du alltid velkommen til å kontakte, eller komme innom oss. Og trenger du etterhvert service på maskinen din, nye reservedeler eller et kaffekurs – da vet du hvor vi er.

20220824_GarberHifi_615.JPG
bottom of page