top of page

BUNN.

Bunn-by-rRebel-10.jpg

Mange av oss forbinder kanskje Bunn med sort kaffe og driftige traktere og kverner, men Bunn er mer enn bare det. 

Det startet for over 170 år siden, da Jacob Bunn åpnet en dagligvarebutikk i Springfield, USA, og en ung Abraham Lincoln var en av de første kundene. Dagligvarebutikken vokste raskt til å bli Bunn Capitol Wholesale Grocery Company og ble senere administrert av George R. Bunn. På slutten av 1950-tallet grunnla George en avdeling for drikkevareutstyr og i 1963 ble Bunn-O-Matic Corporation offisielt innlemmet som en egen enhet. Selskapet er i dag privateid og familieeid. Arthur «Hy» Bunn har vært president og administrerende direktør siden 1988, fortsatt overordnet ledelse av det verdensomspennende selskapet som hans far grunnla. I løpet av hans periode har BUNN-porteføljen utviklet seg fra å fokusere utelukkende på kaffe til å inkludere utstyr for espresso, te, juice, filtrert vann og mange andre spesialdrikker. BUNN ble grunnlagt av fem generasjoner familie-entreprenører og har blitt en partner man kan stole på for sitt pålitelige utstyr.

Bunn kaffetrakter – kvalitet og konsekvent

Bunn er et seriøst varemerke som er stolt av å ha hvert eneste produkt designet og grundig testet i deres hovedkvarter og laboratorier i Springfield, Illinois. Dette sikrer innovasjon og en ekstremt høy standard. Bunn kaffetraktere er noen av de mest foretrukne kaffetrakterne rundt kaffebarer, kafeer, restauranter, kantiner, etc. verden rundt. Dette skyldes den høye kvaliteten, den konsekvente bryggeprosessen og at Bunn kaffetrakterene er robuste og derfor kan levere velsmakende kaffe i store mengder. Med en Bunn kaffetrakter får du presist og konsekvent ekstraksjon av kaffen samt en utrolig høy kapasitet, slik at du kan brygge mange liter kaffe hele dagen.

 

Finn din neste Bunn kaffetrakter hos rRebel

rRebel er stolt samarbeidspartner med Bunn, og vi tilbyr et bredt utvalg av Bunn kaffetrakter i ulike typer og modeller. Felles for alle Bunn kaffemaskiner er at de er konstruert i rustfritt stål, at de er robuste og kan levere deilig filterkaffe – hver dag. I tillegg byr modellene på ulike funksjoner som pulsbrygging, bypassfunksjon, BrewWISE®, automatisk vannfylling, opptil tre bryggeprofiler på samme trykknapppanel, justerbar bryggetemperatur og mye mer. Med en Bunn kaffemaskin sikrer du en effektiv flyt i kaffebaren, kaféen, i kantinen eller på kontoret, hvor du kan servere fantastisk filterkaffe.

bottom of page