top of page

Kaffekverner

Kaffekverna er kanskje det viktigste verktøyet man bruker på veien til god kaffe. Derfor leverer vi espressokverner og løsvektkverner fra noen av de beste aktørene i industrien.

 

Espressokvernen må matche espressomaskinen og må kunne levere kvernet kaffe av høyeste kvalitet, uavhengig av mengde. Når du velger espressokvern er det viktig at du tenker på dine behov som bruker og at kvernen er stabil, presis og presterer under press. Derfor leverer vi espressokverner fra Mazzer, Mahlkönig og La Marzocco. Vi kan tilby et bredt utvalg av espressokverner med koniske eller flate kniver, grind by weight, stillegående motor eller “zero retention” for å oppnå dine behov og mål på veien mot god kaffe.

 

En god løsvektkvern er selve nøkkelen til fersk og deilig svart kaffe, og den kan hjelpe deg løfte kaffen du serverer i kaféen, på kontoret, eller posen med kaffe gjesten tar med seg hjem. Derfor tilbyr vi løsvektkverner fra sveitsiske Ditting og tyske Mahlkönig. Ditting leverer innovative kverner tilpasset morgendagens krav, med fokus på brukervennlighet og service. Mahlkönig legger sjelen sin i knivbladene og dets stål, og resultatet er kverner av aller høyeste kvalitet.

bottom of page