top of page

MAHLKÖNIG.

smaller5.jpg

Tradisjon i moderne kontekst.

Tyske Mahlkönig er en av de ledende merkene for profesjonelle kverner og har dedikert seg til kverning av kaffe i mer enn 80 år. De legger sjela si i knivbladene og dets stål, og resultatet er kverner av aller høyeste kvalitet. Mahlkönigs tekniske kunnskaper i kombinasjon med estetisk gjennomtenkt og funksjonell design vil gi deg en kvern du vil være fornøyd med i mange år.

Guatemala

EK43s

E65s GbW

E80 GbW

EK Omnia

E80 Supreme

Kvalitet og innovasjon med Mahlkönig kaffekverner 

Den høye kvaliteten på en Mahlkönig kaffekvern sikres blant annet ved at hver kvern blir produsert for hånd. Det betyr også at folkene bak Mahlkönig hele tiden følger med på produksjonen av kaffekvernene og sørger for at hver eneste Mahlkönig kvern oppfyller deres høye standarder. I tillegg til kvalitet er Mahlkönig kjent for å være svært innovative, og de var blant de første til å introdusere "grind-on-demand" prinsippet, som er anerkjent over hele verden. Mahlkönig har blant annet som visjon å skape en optimal arbeidsflyt på kafeer og kaffebarer. Derfor er merket i nær kontakt med den internasjonale kaffeindustrien og er konstant oppdatert om kaffeverdens behov og trender. Med en Mahlkönig kaffekvern er du derfor sikret optimale forhold og de beste betingelsene på kaffebarer eller kafeer.

Finn din neste Mahlkönig kaffekvern hos rRebel 

Hos rRebel er vi stolte av samarbeidet vårt med Mahlkönig. Vi har et solid utvalg av Mahlkönig kaffekverner, slik at du kan finne en kvern som oppfyller dine behov og ønsker. Du kan finne mange forskjellige funksjoner ved en Mahlkönig kaffekvern, og hver av dem har spesielle komponenter, som for eksempel lynrask malingshastighet, Grind-by-Weight-teknologi, lydløs motor med aktiv temperaturkontroll, Disc Distance Detection for justering av malingsgrad, ekstremt nøyaktig dosering og mye mer. Alle kommer i et enkelt og stilrent design som passer til enhver kaffebar eller kafe. Felles for alle Mahlkönig kverner er at de tilbyr banebrytende teknologi og overlegen funksjonalitet som gir deg og dine kunder på kaffebarer fantastiske smaksopplevelser!

bottom of page