top of page

Vi er rRebel Coffee Works.

Vi er rRebel Coffee Works (tidligere Espressospesialisten). Vår hovedoppgave er å tilby kaffemaskiner og utstyr til deg eller din bedrift, og vi ønsker også å inspirere og dele vår kunnskap.

Som offisiell importør av profesjonelle espressomaskiner, kverner, kaffetraktere og kafferistere fra produsenter som La Marzocco, Mahlkönig, Bunn, Mazzer, Puqpress, Marco, Diedrich og Stronghold tilbyr rRebel Coffee Works et stort utvalg av kaffeutstyr til din kaffebar, kafé, restaurant, ditt private kjøkken eller ditt kontor. 

VÅR PORTEFØLJE

Espressomaskiner

wix22.jpg

Kverner

mazzer-3.jpg

Kaffetraktere

20230218_DSCF1308.jpg

Varmtvann

MIX-Font-filling-jug.jpg

Kaffebrennere

Stronghold.png

Skreddersy

custom-micra-3.jpg

Tamping

BRN0606_P01_0596.jpg

Rengjøring

urnex-7.jpg

Melkeskummer

wally.jpg

Ved å samarbeide med noen av bransjens mest tradisjonsrike og velrennomerte produsenter innen profesjonelt kaffeutstyr - så kan du være sikker på at utstyret du velger hos oss er blant det beste markedet har å tilby. På et av våre showroom eller via en av våre forhandlere vil du kunne få hjelp til å velge det kaffeutstyret som passer best for dine behov.

HOS VÅRE KAFFEVENNER

KONTAKT OSS

Vi ønsker at hver kaffeopplevelse skal ha det lille ekstra, både når du besøker kafeen din eller når du er hjemme på kjøkkenet. Vår jobb er rett og slett å få deg til å sette pris på hvert kaffeøyeblikk, og det skal føles både enkelt og deilig. Vi elsker det vi gjør og håper du vil bli vår nye venn. Er det noe du lurer på er du alltid velkommen til å kontakte, eller komme innom oss. Og trenger du etterhvert service på maskinen din, nye reservedeler eller et kaffekurs – da vet du hvor vi er.

bottom of page