top of page

URNEX.

small4.jpg

Urnex Brands, LLC, ble grunnlagt i 1936 for å hjelpe brenneriene på Manhattan med å levere deilig kaffe til krevende kunder.

Idag er Urnex en verdensomspennende merkevare og vi tilbyr en komplett portefølje av rengjøringsprodukter som betjener alle fasetter i kaffebransjen. Rengjøringsmidler til alt fra kverner til superautomatiske espressomaskiner; hvis du har et rengjøringsbehov, har Urnex en løsning.

Urnex Cafiza rengjøring Espressospesialisten

URNEX CAFIZA

Cafiza® 900g Rengjøringspulver er en integrert del av vedlikeholdet på espressomaskiner. Formulert for maks oppløselighet og dertil enkelt renhold. Cafiza® er spesifikt designet for effektiv behandling av gruppehoder og back-flush-prosessen. Anbefales til daglig rengjøring av profesjonelle espressomaskiner.

URNEX BIOCAF.

small.jpg

Biocaf er plante- og mineralbaserte rengjøringsprodukter fra Urnex. Hvert Biocaf produkt er produsert med tanke på miljøet og er blitt godt testet hos travle kafeér og kommersielle omgivelser. 

Alle ingrediensene finnes i naturen og er fri for skadelige kjemikalier. Biocaf rengjør skitne gruppehoder, steamrør, kaffetraktere og kverner med samme kvalitet som andre Urnex produkter. Produktene er fri for lukt og fosfater.

Biocaf Milk.png

MILK FROTHER CLEANING LIQUID

Urnex sin Biocaf serie er laget av naturlige, organiske, biologisk nedbrytbare og fosfatfrie ingredienser. Fjerner oppsamling av mineraler og kalsium som oppstår ved steaming av melk. Leveres i en 1-liters flaske med dobbelt kammer som inneholder en innebygd måleenhet.

bottom of page