top of page

Espressomaskiner

Profesjonelle espressomaskiner fra La Marzocco og Modbar, som verdens beste kaffebrennere, kaféer og restauranter har sverget til grunnet maskinens holdbarhet, pålitelighet og tidløse estetikk.

Hos rRebel tilbyr vi bare det beste innen profesjonelle espressomaskiner. Vi er stolt importør og distributør av espressomaskiner fra La Marzocco og Modbar, som håndlager maskinene i Italia. Våre profesjonelle espressomaskiner kan oppfylle alle dine krav, uansett hvilke behov du har. Har du en travel kafé med mange gjester og trenger en arbeidshest av en maskin som kan produsere høykvalitets espresso gjennom hele dagen? Eller vil du nerde ut på ekstraksjon og presisjon uten å gå på akkord med tidløst design? Uansett hva, alle våre profesjonelle espressomaskiner fra La Marzocco og Modbar er produsert med sikte på å lage den perfekte espressoen.

Håndlagde profesjonelle espressomaskiner fra Italia

Hos rRebel leverer vi profesjonelle espressomaskiner fra det kvalitetssikrede varemerket La Marzocco. Espressomaskinene, som er håndlaget i Italia, har et klassisk og stilig design som passer enhver kafé, kaffebar eller restaurant. Med en profesjonell espressomaskin fra La Marzocco er du alltid garantert et formidabelt verktøy for å lage den perfekte espressoen. I deres store portefølje finner du espressomaskiner for ethvert behov, enten du vil ha en enkel, elegant maskin som kan levere jevne og konsekvente resultater gang på gang i en travel kaffebar, eller du vil nerde ned til hver minste detalj og fokusere på ekstraksjonen av espressoen med konfigurasjoner som ABR, individuelle tanker pr gruppe- og baristalys. Derfor kan vi alltid finne den perfekte profesjonelle espressomaskinen for deg og din bedrift, uavhengig av dine behov. Enten din kafé og dine baristaer trenger en vakker og profesjonell espressomaskin å jobbe med, eller du ønsker å kunne skjemme bort gjestene dine og servere en deilig espresso på din restaurant etter middagen, hos rRebel har vi noe for enhver smak og ethvert behov.

 

Med en profesjonell espressomaskin åpner du for mange muligheter innen espressobrygging

De håndlagde og profesjonelle espressomaskinene fra La Marzocco er alle konstruert i rustfritt stål, har et intuitivt og brukervennlig brukergrensesnitt og tilbyr i tillegg til det ikoniske, vakre designet flere forskjellige funksjoner. Produsenten tilbyr et bredt spekter av maskinkonfigurasjoner for å passe din bedrifts spesifikke behov. Med de mer manuelle konfigurasjonene får baristaen muligheten til å uttrykke sitt håndverk gjennom full kontroll over bryggeparametrene. Og hvis man ønsker å automatisere prosessen litt mer, tilbyr La Marzoccos profesjonelle espressomaskiner også automatiske konfigurasjoner slik at du kan fokusere på andre oppgaver samtidig som maskinen leverer konsekvente resultater. De fleste espressomaskiner kan også leveres i ønsket farge ved å oppgi RAL-koden.

Finn riktig tilbehør til din profesjonelle espressomaskin hos rRebel

I tillegg til et stort utvalg av profesjonelle espressomaskiner, er vi i rRebel også leverandører av annet tilbehør og utstyr. Vi har et bredt utvalg av espressokverner fra de pålitelige varemerkene Mahlkönig og Mazzer, kaffetraktere fra den pålitelige produsenten Bunn, tampere fra Puqpress som er kompatible med Mahlkönig og mye mer. Trenger du rengjøringsmidler til din profesjonelle espressomaskin eller espressokvern kan du gå gjennom utvalget vårt her. For å skape en best mulig smaksopplevelse med din profesjonelle espressomaskin, krever det riktig utstyr og godt vedlikehold. Finner du ikke det du leter etter på denne siden, er du alltid velkommen til å kontakte oss eller komme innom vårt showroom på Tromsøgata.

bottom of page