top of page

MODBAR.

Det startet i på begynnelsen av 2000-tallet, hvor baristaen Corey Waldron ønsket å vise kunden alt håndverket som legges ned i hver kopp med espresso.

Modbar fungerer som en invitasjon til dialog mellom baristaen og gjesten. Ved hjelp av å skjule maskineriet under disken er det kun espressotårnet og steamarmen som er synlig for gjestene. Dette fører igjen til at baristaen som lager espresso på en Modbar har muligheten til å vise og forklare mye mer til gjestene enn det man tradisjonelt har mulighet til. Man kan altså invitere gjesten inn i baristaens verden og samtidig vise frem håndverket som kreves for å lage en god kopp espresso.

I samarbeid med La Marzocco begynte utviklingen av Modbar i 2016. Allerede i 2017 ble de første eksemplarene solgt, og alle Modbar systemer som selges utenfor Nord- og Sør-Amerika blir produser hos La Marzocco i Scarperia, Italia.

 

Modbar består av fire ulike komponenter som er spesialtilpasset til akkurat ditt behov.

Modbar Pour Over

Modbar EP

Modbar Steam

Modbar AV

De vakre, profesjonelle espressomaskinene fra Modbar tilbyr alle et moderne og innovativt design, hvor selve maskinen er skjult under disken, slik at din kaffebar eller kafé kan nå nye estetiske høyder. De fleste av espressomaskinene har en 3,16L tank i marinstål, 3,2 tommer berøringsskjerm og tilpasset elektronikk. I tillegg har de enkelte espressomaskinene flere ulike funksjoner som f.eks bryggeprofiler, effektive moduler, automatisk renseprogram, PID-temperaturkontroll, digital trykkmåleravlesning, USB-port samt enkel tilgang til vann-, strøm- og avløpstilkoblinger og mye mer. Med en profesjonell espressomaskin fra Modbar er du derfor sikret en vakker og profesjonell espressomaskin av beste kvalitet, med nyttige funksjoner og et stilig, enkelt og unikt design.

bottom of page