top of page

Ønsker du å lease ditt nye kaffeutstyr?

rRebel tilbyr leasing gjennom vår samarbeidspartner Nordea Finance. Leasing gjennom Nordea Finance har en rekke fordeler og er et veldig godt alternativ til andre former for finansiering, som lånefinansiering eller at man selv må stå for egenkapitalen. Dette er fordeler som de fleste bedrifter vil kunne ha nytte av.

Fordeler med leasing:

  • Opptil 100 % finansiering

  • Det månedlige beløpet gjør det enkelt og forutsigbart

  • Muliggjør jevnlig utskifting av utdatert utstyr for nyere, mer moderne og effektivt kaffeutstyr og profesjonelle espressomaskiner

  • Gir mulighet til å anskaffe det utstyret som er nødvendig i bedriftens daglige drift og som er med på å generere inntekter

  • Fordeler kostnadene over utnyttbar levetid og bevarer samtidig likviditeten

  • Investeringen belaster ikke investeringsbudsjettet – det kostnadsføres i sin helhet i driftsbudsjettet

  • Fleksibelt. Leasingtjenestene kan tilpasses inntekten, f.eks. under sesongsvingninger

  • Mulighet for å fortløpende anskaffe mer utstyr ved behov, for små justeringer i leasingprisen

 

 

Leasing er i økende grad en finansieringsløsning som appellerer til mange private og offentlige virksomheter – og hvorfor ikke bruke leasing når det kommer til profesjonelle espressomaskiner og annet kaffeutstyr? Med et konsept som til enhver tid kan tilpasses selskapets skiftende behov, legger vi til rette for en fleksibel investeringsløsning.

Har du et nyoppstartet firma?

Det kan være mange oppstartskostnader i forbindelse med å starte et nytt serveringssted, som f.eks en kaffebar eller en kafé. For noen kan det bli for mange investeringsutgifter og kostnader til å kjøpe profesjonelt utstyr av virkelig høy kvalitet. Med en leasingavtale blir det mulig for deg å få det oppsettet du drømmer om uten å måtte gå på kompromiss med kvaliteten. Leasing av profesjonelle espressomaskiner og kaffeutstyr gir deg dermed de mest optimale og fleksible mulighetene for å starte et serveringssted hvor kvalitet er i høysetet og hvor du kan servere fantastisk kaffe ved hjelp av espressomaskiner og utstyr i verdensklasse.

 

Har du spørsmål om leasing, er du velkommen til å kontakte oss for mer informasjon.

bottom of page