top of page

TONE SWISS.

TONE ble født med en idè om å heve presisjonsevnen til kaffe- og teutstyr. Ved å samle spesialister innen kaffe og te og verdensledende ingeniører fra medisinsk utstyr og luftfartsindustrien, skapte TONE verdens første energioptimalistere kaffetrakter uten vanntank.  

 

Resultatet er utstyr som gir presis kontroll av temperatur og vannflyt samtidig som den bruker 10 ganger mindre energi enn tradisjonelt utstyr. Deres mål er å levere produkter som overgår standardene for ytelse, brukervennlighet og service. 

TONE TOUCH 03 

En kraftig kaffetrakter med smartteknologi som lar deg styre alle parameterne under bryggeprosessen – fra volum og flyt til styrke og temperatur.  Touch 03 er et selvstendig bryggesystem uten vanntank som bruker et innovativt varmeelement som fjerner behovet for en typisk oppvarmingsfase. Brukeren kan dermed enkelt regulere bryggeoppskrifter til forskjellige typer kaffe ved å justere temperatur, tid og flere andre parameter.

Touch_03_019-bearbeitet-kopi_edited.png

TONE TOUCH 04 

TONE Touch 04 er en kaffetrakter som bygger på teknologien til Touch 03 og er nå optimalisert for brygg fra 1 til 4 liter. Touch 04 har fire bryggeknapper som kan programmeres til å utføre to forskjellige funksjoner. Touch 04 er et selvstendig bryggesystem med et innovativt varmeelement som varmer vannet umiddelbart – og resultatet eliminerer behovet for en oppvarmingsfase før, under og etter brygging. 

230313 TONE Touch04 11.png

UTVALGTE FUNKSJONER

01.

Ekstern touch-kontroller 

02.

Fire bryggeknapper 

03.

Tre bryggefaser 

04.

Innovativt varmeelement

05.

Bypass funksjon

bottom of page