top of page

PUQPRESS.

BRN0606_P01_0596.jpg

Det var i 2011, i byen Delft i Nederland, at grunnleggerene bak Puqpress hadde merket at kaffebarene hadde problemer med tampingen.

For selv om gode baristaer er eksperter på tamping, er det en utfordring å få flere baristaer til å levere samme tampeteknikk gang etter gang. De ønsket å gjøre dette enklere for espressobarene ved å automatisere denne prosessen og de produserte etterhvert den første Puqpress prototypen. Den var en halv meter høy og så ut som en rakett, men den gjorde en helt fin jobb. I 2015 lanserte de 3. generasjon Puqpress som i dag er tilgjengelig i 45 land verden over. Nå kan baristaer fokusere på det de gjør best: å få alle variablene i et deilig brygg helt riktig. Målet til Puqpress er å levere perfekt tamping for hvert brygg, uansett barista.

Hvorfor Puqpress?

Puqpress er den ideelle løsningen for travle kaffebarer og kafeer fordi den automatiserer den ellers tungvinte tampeprosessen. Puqpress-tampere er kompatible med flere kverner fra Mahlkönig, og er svært enkle å betjene. Puqpress kan enkelt justeres slik at du oppnår et perfekt og konsekvent tampetrykk hver gang, og den kan deretter rengjøres uten problemer. En tamper fra Puqpress sparer derfor både deg og baristaene dine for mye arbeidstid, samtidig som den bidrar til perfekt ekstraksjon – og dermed perfekt espresso.

 

Historien bak Puqpress

Det var i 2011, i byen Delft i Nederland, at gründerne bak Puqpress la merke til at kaffebarene hadde problemer med tamping. Derfor ønsket Puqpress-teamet å gjøre det enklere for kaffebarene – og ikke minst baristaene – ved å automatisere prosessen. Produksjonen av den første Puqpress-prototypen ble derfor startet, og allerede i 2015 lanserte de 3. generasjon Puqpress, som i dag er tilgjengelig i 45 land verden over.

bottom of page