top of page

MAZZER

small1.jpg

Det hele startet på 1940-tallet, da Luigi Mazzer startet bedriften «La Venta» og produksjonen av kaffekverner i Italia. 

Etter en periode med stor suksess endret de navnet på bedriften til det vi kjenner i dag; Mazzer Luigi S.p.a. Og siden da har mange ansett Mazzer sine kverner som en målestokk innen espressokverner. De er slitesterke, konsistente, presise og utstyrt med ypperlige industrikniver. I dag selges Mazzer sine kverner til 90 land rundt om i verden, og vi er som vi alltid har vært, stolte av å tilby disse kvernene. Alle vet at bak en god espressomaskin, står en sterk espressokvern.

Major V

Kony S

Lux D

Kold S

Major VP

Super Jolly V Pro

Robur S

Profesjonelle kaffekverner fra Mazzer

De profesjonelle kaffekvernene fra Mazzer kvalitetssikres blant annet gjennom måten de produseres på. Alle kvernene er sertifiserte og produsert i Mazzers egne anlegg, slik at Mazzer alltid tar hensyn til teknologi og innovasjon i produksjonen av kaffekverner. Hos Mazzer er de to viktigste egenskapene holdbarhet og pålitelighet, og derfor gjennomgås og kontrolleres produktene deres ned til minste detalj, slik at du kan være sikker på at du får et produkt av høyeste kvalitet. Kaffekvernene kommer også i forskjellige design, størrelser og med mange spesielle funksjoner. Mulighetene er mange, enten du for eksempel trenger en kvern som ikke lager for mye støy på kaffebarer, eller du trenger en kvern med vifter som reduserer temperaturen i kvernene. Begge deler finnes i vårt utvalg. Utvalget inkluderer også både større og mindre kverner, slik at det finnes noe for både den lille kaffebaren og den større kafeen.

Spennende funksjoner ved Mazzers kverner

Som nevnt tidligere har Mazzers kverner mange forskjellige funksjoner, slik at det er mulig å finne kvernen som passer akkurat til din kaffebar eller restaurant. Noen av funksjonene som går igjen i Mazzers kverner inkluderer for eksempel lav RPM (rotasjon pr. minutt), reduksjon av statisk elektrisitet og motvirker klumper, digital LED-display og shot-teller, grind-on-demand (helt ferskmalt kaffe for hver servering), elektronisk ventilasjon og mye mer. Fra de større kvernene til de mindre kvernene tar det 4 - 10 sekunder per shot. Dette gjør det mulig å lage mange shots raskt og effektivt.

Kverner i stilrent design fra Mazzer 

Mazzers vakre kverner er utført i klassisk design som passer til enhver kaffebar, kafe eller restaurant. De er alle laget av en solid aluminiumskonstruksjon: Italiensk design av høyeste kvalitet.

bottom of page