top of page

La Marzocco

coffee_collective-19.jpg

La Marzocco har alltid vært besatt av perfeksjon.

La Marzocco ble grunnlagt i 1927 av Giuseppe og Bruno Bambi, i Firenze, fødestedet til den italienske renessansen og hjemstedet til Leonardo da Vinci, Michelangelo og Brunelleschi, som skapte noen av verdens mest berømte kunstverk.

Det er på sin plass at La Marzocco er kjent for å lage vakre og flott utformede espressomaskiner med et utsøkt fokus på detaljer. Det var La Marzocco, i 1939, som utviklet og tok patent på den første kaffemaskinen med horisontale tanker, som nå er blitt en industristandard. Dette var den første i en serie av innovasjoner, som senere har omfattet doble tanker med mettede gruppehoder.

En delt lidenskap for tradisjon og jakten på kvalitet og overlegen pålitelighet fortsetter å skille selskapet fra andre produsenter. Selv i dag blir hver enkelt maskin, laget på bestilling for våre kunder, nøye fulgt opp i hvert trinn av spesialiserte håndverkere. På denne måten lever Giuseppe Bambis erfaring og profesjonelle stolthet videre etter mer enn 80 år.

I dag fortsetter La Marzocco å inspirere og være medvirkende til håndverket og fremoverbevegelsen i espressobransjen.

Gold Shoes_edited.jpg

Linea Micra

Gold Shoes_edited.jpg

Linea PB

Gold Shoes_edited.jpg

GB5 S

Gold Shoes_edited.jpg

Strada

Gold Shoes_edited.jpg

Swift

Gold Shoes_edited.jpg

Linea Mini R

Gold Shoes_edited.jpg

La Marzocco Pico

Gold Shoes_edited.jpg

Linea PB X

Gold Shoes_edited.jpg

GB5 X

Gold Shoes_edited.jpg

Strada S

Gold Shoes_edited.jpg

La Marzocco Swan

Gold Shoes_edited.jpg

Linea Mini

Gold Shoes_edited.jpg

Linea Classic S

Gold Shoes_edited.jpg

Strada X

Gold Shoes_edited.jpg

Wally Milk

Finn espressomaskinen fra La Marzocco som passer til dine behov

Hos rRebel har vi et stort utvalg av ulike espressomaskiner fra La Marzocco, slik at du kan finne akkurat den maskinen som passer til din kaffebar, kafé eller restaurant, og dermed til dine eller baristaenes behov. Vårt sortiment inneholder La Marzocco-maskiner med ulike konfigurasjoner, men mye av teknologien gjentar seg i hver enkelt maskin. Teknologien bak enhver espressomaskin fra La Marzocco er nemlig kjernen i hvordan maskinene fungerer som de gjør. Når du investerer i en maskin fra La Marzocco, leveres den alltid med doble tanker for maksimal ytelse, uansett hvor mye espresso du brygger eller hvor mye melk du skummer. I tillegg leveres La Marzoccos toppmodeller med mettede grupper og PID-teknologi for uovertruffen temperaturstabilitet, samt isolerte tanker for energieffektivitet. De fleste maskiner fra La Marzocco kan leveres med mekanisk paddle (MP) og automatisk (AV) - noen få kan også leveres manuelt (EE). De er alle enkle å vedlikeholde og rengjøre, og er derfor foretrukket av baristaer på kaffebarer, kafeer og restauranter, samt av virksomheter som ønsker en profesjonell, vakker og kvalitetssikret espressomaskin.

Få den beste espresso med La Marzocco

La Marzoccos fokus har alltid vært å skape den perfekte espresso. Med sine unike spesifikasjoner og lidenskap for god smaksopplevelse, gir hver enkelt maskin fra La Marzocco en perfekt espresso - hver gang! Vi har alle forskjellige preferanser, og derfor kan mange av maskinene fra La Marzocco justeres slik at du selv kan styre det endelige resultatet. Finn din neste maskin ved å utforske vårt utvalg, eller kom innom vårt showroom på Tromsøgata i Oslo!

bottom of page