top of page

TREDETALJER & SPESIALLAKKERING.

La Marzocco spesiallakkering

Gi espressomaskinen det løftet den fortjener.

Ofte så har man en tanke eller et konsept klart i hodet når man drømmer om en ny espressomaskin - om det er hjemme eller i din kafé. Da er det fint å vite at de aller fleste espressomaskiner fra La Marzocco og espressokverner fra vår portefølje kan tilpasses til ditt konsept eller din visjon.

Tredetaljer fra La Marzocco kommer til Linea Mini og, hvor du kan velge mellom lønn eller valnøtt.

Settet til Linea Mini selges som et komplett sett som inneholder knotter til steam og varmtvann, bryggespak og deksel, håndtak til portafilter selges separat. 

Fra Specht Design så fører vi to oppgraderingssett til Linea Micra, Linea Mini og GS3; Timber og Premium, hvorav disse igjen kommer i ulike tresorter og ulike farger på detaljene. Timber inneholder det mest essensielle til begge maskiner, og Premium tilbyr det lille ekstra.

Har du en gammel eller ny espressomaskin er det alltid gøy med oppgraderinger, mest fordi vi mener du og maskinen din fortjener det. Om du er usikker på hvilket sett du skal velge, eller om du ønsker å se dette på en reell maskin, er du alltid velkommen til å komme innom oss på vårt showroom i Oslo.

Ved å sende inn dine kaffemaskiner og kverner til spesiallakkering, kan du tilpasse det akkurat slik du ønsker det.

 

Oppdragene gjøres etter forespørsel og utføres etter dine spesifikasjoner og RAL fargekode.

Sjekk gjerne ut ralcolor.com for en oversikt over de ulike RAL fargekodene.

 

Med god hjelp til demontering og montering fra rRebel Coffee Tech og lakkering fra Nøtterøy Billakkering er det lite som står i veien for at dine kaffemaskiner får en ny drakt. Har du spørsmål rundt lakkering eller ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss!

Spesiallakkering av espressomaskiner og espressokverner kan forfriske og gi et personlig løft til maskineriet.

bottom of page