top of page

Kjøpsbetingelser for rRebel

 

Priser

Alle prislister er oppgitt i norske kroner ekskl. mva. om ikke annet er oppgitt. Priser i nettbutikken er oppgitt inkl. mva. om ikke annet er oppgitt. Frakt og ekspedisjonskostnader kommer i tillegg til prisen. Les mer om dette under avsnittet om frakt og ekspedisjonskostnader. 

 

Vi tar forbehold om at skrivefeil e.l. kan forekomme i prislistene og i nettbutikken. Ved åpenbar feilprising følger vi bestemmelsene i avtaleloven § 32 første ledd.

 

Betaling

Betaling i nettbutikken foretas via vår samarbeidspartner Stripe. All informasjon i forbindelse med kjøp håndteres av Stripe og vil aldri være tilgjengelig for denne nettbutikken. Vi kan tilby fakturabetaling etter avtale.

 

Ordrens gyldighet

En ordre er gyldig når ordrebekreftelse er mottatt. Ordrebekreftelse gis per e-post. Ved innlegging av en ordre er det implisitt gitt at kunden godtar å følge våre kjøpsbetingelser. En ordre/bestilling er gyldig inntil varen er avbestilt eller vi skriftlig eller pr. e-post kansellerer ordren.

 

Levering
Vi behandler og sender ut ordre hver ukedag. Om noen av varene ikke skulle være på lager, vil vi gi beskjed om dette. Normal forsendelsestid er 2–5 vi
rkedager til adresser i Norge (vi sender dessverre ikke til Svalbard).

 

Frakt og ekspedisjonskostnader

Pris på frakt reguleres etter de til enhver tid gjeldende rater hos våre fraktleverandører. Bestilte varer kan også hentes kostnadsfritt på vårt kontor i Oslo.

 

Angrerett

Privatkunder som kjøper en vare på nett har 14 dagers angrefrist etter Angrerettloven. Varen skal da returneres i ubrukt tilstand, i original emballasje og uskadet. Eventuell verdireduksjon av varen erstattes av kjøper.  Transportkostnadene tilfaller kunden ved retur. Angreskjema finnes i link nederst i denne artikkelen.

Kjøp utført av privatkunder i våre lokaler omfattes av Forbrukerkjøpsloven, og medfører ikke angrerett. 

 

Reklamasjon

Reklamasjons i henhold til forbrukerkjøpsloven for privatkunder og kjøpsloven for bedriftskunder.

 

Uavhentede leveranser

Uavhentede varer som kommer i retur til oss vil bli oppbevart hos oss i påvente av at kunden tar kontakt. Deretter vil vi avtale med kunden hva vi skal gjøre for at han/hun skal få varen sin. Alle ekstra kostnader ved uavhentede pakker belastes kunden.

 

Personvern
Espressospesialisten arbeider for å ivareta dine personvernsrettigheter på best mulig måte når du benytter våre tjenester. Ler mer i vår Personvernerklæring

 

Eksterne lenker:

• Forbrukerkjøpsloven
• Kjøpsloven
• Angrerettloven
• E-handelsloven
• Angreskjema

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
post@rrebel.no


rRebel AS
Tromsøgata 5 B

0565 Oslo

bottom of page