top of page

World of Coffee i København 

Vi vet hvordan du skal starte sommeren! Du skal dra til København og bli med årets største kaffebegivenhet – World of Coffee. En helg fylt med ny kunnskap og nye møter, og midt opp i alt ses vi på La Marzoccos legendariske Out of The Box, i rRebel Danmarks nye showroom. Velkommen! 

dk-analog-12.jpg

Ses vi der?

Det er tid for å ta frem kalenderen og skrive ned København 27.-29. juni. Og den 28. Juni skriver du La Marzooco 🖤 rRebel. 

World of Coffee er Europas største spesialkaffe-messe og avholdes en gang i året. I år er det Københavns tur, som vi er ekstra glade for. Det her er ikke bare en plass for å smake kaffe på, det er også et senter for kunnskap og kaffemiljøet. Med forelesninger, workshops og utforskning er det en plass der både nybegynnere og eksperter kan fordype seg i kaffens verden, lære seg nye teknikker og dele sin lidenskap med likesinnede. Produsenter, brennerier og bedrifter av ulike slag samles under og samme helg, samtidig som det pågår kaffemesterskap. Det er i København verdensmesterskapet i kaffebrenning skal avholdes. 

Roasters Village 

Her samles små og store brennerier fra alle verdens hjørner for å vise frem og by på sin kaffe. Det kommer til å brennes, brygges og smakes. I Roasters Village får man ta del og høre mer om de siste trendene i kaffeinnkjøp, behandling, brenning og distribusjon. 

smaller4.jpg
smaller8.jpg

Kunnskap

Under festivalen kommer det til være både forelesninger og workshops man kan bli med på. Ny vitenskap, den nyeste teknologien og bærekraft er bare noen av emnene som kommer til å diskuteres og deles kunnskap om. Messen er for deg som er i bransjen og vil lære mer om nye produkter på markedet, nye taktikker for bedriftsutvikling eller raffinere din kunnskap om bærekraft. Men messen er også for deg som bare liker kaffe. Her finnes det muligheter å ta del i hjertet av verdens kaffebransje.  

  

Book dine billetter allerede i dag. Her gjør du det. Og på deres hjemmesider finner du all informasjonen om helgen. 

dag3-12.jpg
dk-analog-2.jpg
dag2-4.jpg
dag2-29.jpg

Og mens du trodde det ikke kunne bli bedre, da sier vi velkommen til La Marzoccos «Out of the Box». En verden av innovasjon og kreativitet. Der får du ikke bare oppleve kaffe, du får oppleve en hel kultur. En arv. La Marzocco har en historie av å revolusjonere kaffeverden med sine revolusjonerende kaffemaskiner, og «Out of the Box» fortsetter den tradisjonen gjennom å gi deg muligheter til å utforske og eksperimentere med de nyeste teknologiene og metodene for kaffebrygging. 

  

Man skulle kunne si at OOTB har blitt en drivkraft i seg selv, der venner, partnere og kaffeelskere samles under en ekte La Marzocco dag der kjærligheten for kaffe er det som forener oss. Og i år kommer Out of the Box til å være i vårt showroom i København! Foruten om at det er en ære for oss å stå for lokalene kjennes det ekstra kult da vi akkurat har flyttet til en ny adresse som er et ordentlig drømmested. 

  

Så uansett om du er en lidenskapelig kaffeentusiast eller om du er nysgjerrig på å utforske kaffens fascinerende verden, byr World of Coffee i København og La Marzoccos  «Out of the Box» deg på en reise du ikke kommer til å glemme. Velkommen til en verden der kaffe ikke bare en drikk – det er en opplevelse.  

  

Nå jobber vi for fullt med alle forberedelsene og i slutten av juni samles hele rRebel Skandinavia for å møte dere velkomne! Det kommer til å bli en helg å minnes og en perfekt start på en fin og etterlengtet sommer. 

OOTB er gratis, men du må registrere deg her.

  

Vi sees i København! 

bottom of page