top of page

Takk for kaffen, London!

Oppdatert: 16. mai 2023

Forrige uke hadde vi gleden av å reise til London og besøke våre venner i La Marzocco UK. Denne turen viste seg å være en fantastisk mulighet til å gjenforene de nordiske teamene, og vi reiste fra Bergen, Oslo, København og Stockholm for å lære en ting eller to fra våre venner i London. Med strålende vær og smil om munnen startet vi eventyret vårt i denne herlige byen.


Home - the place where a person feels they belong

De få dagene vi hadde i London var fylt med fantastisk energi, gjestfrihet og mange konstruktive forretnings diskusjoner. La Marzocco UK fikk oss til å føle oss som hjemme helt fra starten. Vi besøkte blant annet La Marzocco UK sitt kontor hvor vi fikk titte bak kulissene på deres hverdag. Til tross for sine likheter så er det britiske og skandinaviske kaffemarkedet svært ulike på mange måter. Ulikheter som gjør det både spennende og viktig å lære om og ta med seg videre.


London på sitt beste med beste

Etter de mer pedagogiske delene på agendaen vår, dro vi ut sammen med våre britiske kollegaer. De viste oss flere interessante kaffebarer, og i London er det ikke vanskelig å finne dem. Det finnes serveringssteder og kaffebarer på hvert eneste hjørne i byen, og La Marzocco sine espressomaskiner er helt klart hjertet i de fleste av dem. Vi fikk nesten vondt i nakken av å se gjennom vinduene til alle de forskjellige kaffebarene på veien. Vi fikk bare sett en brøkdel av hva London har å by på, men turen gav helt klart mersmak. Rosslyn Coffee hadde en 4 gruppers La Marzocco KB90. Watch House, en 4 gruppers Modbar. Og Potter & Reid hadde en fantastisk koselige atmosfære.Cupping med Sustain Coffee Roasters

Vi deltok også på cupping med Sustain Coffee Roasters og smakte på mye forskjellig kaffe. Eieren av Sustain Coffee Roasters fortalte oss at det ikke finnes stort marked for lysbrent kaffe i England enda. Noe som føles veldig naturlig i det skandinaviske kaffemarkedet.


Å feire alle som ønsker å være en del av den lokale kaffebransjen

En av de beste delene av arbeidet vårt er å fortsette å bygge relasjoner med våre partnere og lære av hverandre. Kaffe er noe vi alle har til felles og som leder oss til så mange flotte mennesker. Heldige vi som har muligheten til å være en del av denne bransjen.


Vi lærte mye på turen og vi hadde stjerner i øynene våre hele veien. Og langs veien fikk vi helt maur i rumpa etter å bruke den nye kunnskapen til rebelske ting. Dette besøket bekreftet bare det vi jobber med å implementere i hverdagen vår og vi vil fortsette å feire alle som ønsker å være en del av bransjen vår.Takk for kaffen, takk for fine samtaler og takk for masse god inspirasjon, London. Until next time!


Vi snakkes!

- rRebel

コメント


bottom of page