top of page

En hilsen fra Dråpe Ålesund Kaffehus

Oppdatert: 24. mai

Å reise rundt i landet vårt for å besøke kunder, drikke deilig kaffe og oppleve lidenskapen som finnes bak ulike kaffebarer, vil for alltid være noe av det vi verdsetter aller høyest. Men når verden har helt andre planer for 2020 enn hva vi personlig hadde, blir reisemulighetene innskrenket og vi møtes kanskje bare over mail eller innlegg på Instagram.


Det er derfor ekstra hyggelig når det tikker inn noen flotte bilder fra kunder vi ikke har muligheten til å besøke nettopp nå. Vi kan da brygge oss en deilig kopp kaffe, lukke øynene og late som vi er der. Akkurat dette gjorde vi da Dråpe Ålesund Kaffehus sendte oss noen nydelige bilder før helgen.

Midt i Ålesund sentrum ligger Dråpe, hvor man kan nyte deilige lunsjretter (hvertfall etter hva bildene på deres Facebook kan fortelle oss), veganske kaker og selvfølgelig nydelig kaffe! Espressoen hos Dråpe blir brygget på en La Marzocco KB90, espressobransjens svar på en Rolls Royce, noe vi syns er ekstra stas.


Bor du i Ålesund eller har planlagt å besøke byen i nær fremtid, vil vi anbefale deg å ta turen innom. Vi skal lukke øya et par ganger til og late som vi er der selv, også kan vi jo ikke annet enn å glede oss til å vie Ålesund og Dråpe et besøk når omstendighetene tillater det!

Foto: Maria Olivie Huse

Barista: Elias Huse

コメント


bottom of page