top of page

Hils på Mahlkönig E65S GbW

Oppdatert: 8. mai

18 gram nykverna espresso rett i bajonetten, gang etter gang? Ja takk. Hvis du er like interessert i presisjon som det vi er, burde du sjekke ut den nyeste kvernen fra tyske Mahlkönig; E65S GbW.

Det er ikke uten grunn at kvernprodusenten Mahlkönig kaller seg "king of grinders", og med deres nyeste espressokvern lever de tett opp til slagordet sitt. E65S GbW (Grind-by-Weight) ble vist på den internasjonale utstyrsmessen i Milano høsten 2019 og det har kriblet lenge i fingrene våre etter å få denne i hus. Nå er den omsider her, og vi er fulle av begeistring.


Litt om kvernen

Den har det samme stilfulle designet som lillebroren E65S, med chassis som kommer i rustfritt stål, matt svart og matt hvit. Med en 88,3 mm vidvinkel skjerm er kvernen lett å betjene, da alt stilles inn digitalt, samt at den gir en god og enkel oversikt over funksjonene. Kvernen leveres med 65 mm flate kniver og kverner 4 - 6 gram kaffe i sekundet. Med den nye Grind-by-Weight teknologien vises doseringen i sanntid, og leverer et stabilt og presist resultat, gang etter gang. Nå trenger du ikke lenger å dosere på tid eller volum, med E65S GbW stiller du inn den mengden du ønsker, og kvernen gjør jobben for deg, uavhengig hvordan kaffebønnene oppfører seg. E65S GbW har også den patenterte Disc Distant Detection, som lar deg stille inn malingsgraden baserte på den faktiske avstanden mellom knivene, målt i millimeter.


Kaffen doseres jevnt ned i filterkoppen uten å klumpe og utløpet kan justeres slik at det doserer sentrert slik du ønsker. Kvernen gir også minimalt med «retention» som er med på å bidra til at gammel kaffe ikke blir liggende igjen mellom knivene og utløpet og deretter setter sitt preg på resultatet. Den er utrolig lett å rengjøre, og det faste knivsettet er det som løftes ut ved rengjøring og dermed endres ikke malingsgraden, og umiddelbart etter montering er kvernen klar til bruk med riktig malingsgrad.


Vi spår en lys fremtid for Mahlkönigs nyeste espressokvern og gleder oss til å bli enda bedre kjent med den!

Ved spørsmål eller interesse, ta gjerne kontakt med oss.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page