top of page

Reisebrev fra Portugal: kaffe og vibes i Algarve

Oppdatert: 24. aug. 2023

Vår egen Klaudia har vært på ferie i Algarve, Portugal, i sommer og selvfølgelig har hun gjort det vi rRebel gjør når vi er på tur - drikke kaffe på nye og spennende steder. Her er et kort reisebrev fra besøket hennes:

Algarve kaffeguide

Min reise til Algarve i juli var ikke bare en mulighet til å nyte de vakre strendene og den rike kulturen, men også en gylden mulighet til å utforske kaffekulturen som blomstrer i denne fantastiske delen av verden.


Jeg fikk gleden av å besøke noen flotte kaffebarer som virkelig satte prikken over i-en på turen. Med hjelp av appen til European Coffee Trip fant jeg noen perler - appen anbefales på det sterkeste til enhver kaffeentusiast på tur.


Første Stop: Black and White Coffee Shop

R. Marreiros Netto 40, 8600-754 Lagos


Black and White Coffee Shop byr på skandinaviske vibes midt i hjertet av Lagos, med sin nordiske minimalisme og svart-hvite estetikk. Menyen deres er full av spennende kaffe. De har en La Marzocco Linea PB espressomaskin som pryder benken deres, fantastisk service og deilig mat. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor de er populære, så her lønner det seg å bestille bord på forhånd. De har også en take-away-avdeling rett ved siden av hvor du kan kjøpe deilige bakverk og kaffe i litt roligere omgivelser.Picnic Sagres: kaffe i en magisk surfe by

Estrada Nacional 268, 8650-355 Sagres


Sagres er en magisk surfe by, og her fant jeg også god kaffe, nemlig Picnic Sagres. Den avslappede atmosfæren på Picnic Sagres gjorde det til det perfekte stedet å koble av mens du er i Sagres. Nydelig mat med mange veganske alternativer. Her finner du også et fantastisk utvalg av naturvin og ulike magasiner! Begge deler kan være spennende alternativer som suvenirer fra denne regionen.Coffee & Waves: Surfekultur i Lagos

Tv. do Cotovelo 10, 8600-631 Lagos


I Lagos besøkte jeg Coffee & Waves, som også er en surfebutikk. Denne kombinasjonen av kaffebar og surfebutikk var helt perfekt. Veldig god kaffe og mye spennende å velge fra menyen deres!


Al-Gharb Coffee Roasters: autentisk portugisisk gjestfrihet i Albufeira

Beco do Sol 3, 8200-269 Albufeira


Al-Gharb Coffee Roasters er en familiebedrift grunnlagt i 2019, og ligger i hjertet av Algarve. Her lager de espressodrikker på selveste showstopperen La Marzocco Strada. Jeg anbefaler på det sterkeste å sitte ute i den vakre hagen deres.Kaffe er en viktig del av enhver reise for meg. Jeg har erfart at ulike kaffebarer, som ofte ligger langt unna de mest populære turistområdene, er en flott motivasjon til å utforske nye steder som ikke alltid er så lett tilgjengelige i de populære guidene. Disse kaffebarene i Algarve er nå en del av mine egne minner derfra, og jeg håper du også vil nyte disse anbefalingene hvis du befinner deg i Algarve!Vi snakkes!


- Klaudia, rRebel


Comments


bottom of page