top of page

Når kaffen har blitt matt i lakken

Spesiallakkering av espressomaskiner og espressokverner kan forfriske og gi et personlig løft rent utseendemessig.

Ved å sende inn kaffeutstyret til lakkering, kan man tilpasse den til nesten det uendelige. Om man skal pusse opp lokalet, kanskje maskinen begynner å se litt sliten ut eller om man rett og slett ønsker en espressomaskin som virkelig "popper" frem, så er det mye mer økonomisk å sende inn maskinen til lakkering fremfor å bestille en ny. Med RAL Coating vil din maskin gjøres unik og få det særtrekket som skiller ditt serveringssted fra andre. Og mulighetene er mange; motivlakkering, pin-stripe, kun enkelte deler av maskinen lakket, ben og logo i én farge og chassis i en annen, for å nevne noe.

Ved lakkering av espressomaskin, kvern eller annet kaffeutstyr, må utstyret leveres til vårt kontor i Oslo, slik at vi kan utføre en eventuell demontering og få det levert til lakkering. Prisen på lakkering avhenger av hva slags utstyr man ønsker å få lakkert og omfanget på arbeidet.


Oppdragene gjøres på forespørsel og gjennomføres ut i fra dine spesifikasjoner og RAL fargekode. Sjekk gjerne ut ralcolor.com for en oversikt over de ulike RAL fargekodene.


Med god hjelp til demontering og montering fra Barista Service og lakkeringshjelp fra Nøtterøy Billakkering er det lite som står i veien for at kaffeutstyret skal kunne få en ny drakt.


Har du spørsmål rundt lakkering eller ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss!

Comments


bottom of page