top of page

rRebel Skandinavia på Nordic Coffee Fest

Oppdatert: 28. mai

Vi har vært på festival! Lykkelige, litt slitne og fulle av inspirasjon etter to-dagers festival. Akkurat som det skal være. Takk Gøteborg for en utrolig fin kaffehelg. 


Victor drikker kaffe på NCF

Hei Victor!


For circa to uker siden dro rRebel Skandinavia på sitt første felles event. Da var det tid for Nordic Coffee Fest’s første nordiske festival. 


Etter flere måneder med planlegging var det endelig tid for å pakke lastebilen og kjøre ned til Gøteborg for å treffe bransjevenner og kaffeinteresserte. 


La Marzocco Strada X, La Marzocco Swan og Tone Touch 03


To dager fylt med interessante forelesninger, god kaffe og møter med lidenskapelige venner. På vår stand hadde vi satt opp tre stasjoner. En med stasjon med den splitter nye La Marzocco Strada X, 3 gruppers, en La Marzocco Swan espressokvern, og en Tone Touch 03 presisjonsbrygger. Her bydde vi inn til True Artisan Café der brennerier fra Norge, Sverige og Danmark fikk brygge og fortelle om kaffene sine. 

True Artisan Café 🤍


Vi hadde til og med en labbstasjon der vi viste frem Stronghold (en helelektrisk kaffebrenner), vekter, refraktometer og analyseringsverktøy fra DiFluid. Og til sist, EK Omnia, Mahlkönigs siste oppdateringen av den ikoniske EK43-serien. 


Johannes i rRebel tester kaffekvernen EK Omnia på rRebel sin stand

Vår tredje stasjon var for hjemme-entusiasten. Her stod den nye Linea Mini R og Linea Micra med Pico-kverner og baristatilbehør. På den her stasjonen bydde vi på baristakurs som ble holdt av vår kursleder i rRebel Coffee Academy, Julian. 

rRebel Home Barista Class med Julian fra rRebel Academy


Da dørene åpnet for festivalen på lørdagen kveilet den lange køen seg inn og hele Eriksbergshallen ble fylt med engasjerte og spente kaffemennesker. Det ble to dager fylt med herlige møter, ny kunnskap og god kaffe. På fredagen samlet vi alle våre bransjekolleger på FolkGbg, drakk vin og innledet festivalhelgen. Og lørdagskveld var det Barista League som er enten en fest eller baristakonkurranse, litt avhengig av hvordan man ser på det. 


To menn i rutete flannelskjorter drikker espresso

Takk til hele teamet på Nordic Coffee Fest for at dere lykkes i å lage en festival som hele den nordiske kaffebransjen kunne samles til. Noe vi alle har lengtet etter. Og takk for god planlegging som gjorde det enkelt og gøy å stille ut. Og til slutt, takk for at dere lykkes i å lage en festival for både bransjen og kaffeentusiaster. 


Vi sees igjen til neste år. 

rRebels 

Comments


bottom of page