top of page

Si hei til Brew-by-Weight!

Oppdatert: for 6 døgn siden

En helt ny vekt som automatisk slutter å brygge din espresso når du har fått riktig mengde kaffe i koppen. Dette er et unikt samarbeid mellom Acaia og La Marzocco Home. Sammen har de gitt ut en helt ny vekt på markedet med utgangspunkt i presisjon og bekvemmelighet, som gjør at din kaffeopplevelse hjemme blir enda bedre.

Den nye Brew-by-Weight Acaia vekten

Brew-by-Weight er designet for Linea Mini. Du stiller in ønsket mengde kaffe og så er bare å begynne å brygge, resten gjør espressomaskinen og vekten sammen.


Brew-by-Weight er laget med Acaia Weighing Technology og er den perfekte følgesvennen til din Linea Mini. Espressomaskinen og vekten kommuniserer med hverandre, som gjør at maskinen avslutter espressobrygget når vekten sier ifra at riktig mengde espresso er oppnådd.


Vekten er ikke en oppdatert versjon av Acaia Lunar, men et helt separat produkt. Brew-By-Weight-firmwaren kan ikke legges til Acaia Lunar eller Lunar 2021. Samarbeidet og espressomaskinens kompatibilitetsevne utgis og håndteres ekslusivt av La Marzocco.


Brew-by-Weight er designet for Linea Mini


Nå har vektenendelig kommet til oss på rRebel, og den står utstiltog klar til å brukes i vårt showroom. Og vil du allerede nå bestille den, så fins den i vår webshop.


Funksjoner:

Ufølsom: Vekten og espressomaskinen ignorerer unormale avlesninger som når man setter ned koppene eller kommer bort i vekten under bryggeprosessen.


Vannbestanding: Laget for å tåle søl, som sikrer holdbarheten i alle kaffemiljøer.


Rask og stabil respons: Få nøyaktige målinger raskt med en oppløsning på 0,1g.


Innebygd timer: Overvåk din bryggetid for nøyaktige resultater gang på gang.


Oppladbart batteri: USB-C oppladbart batteri sikrer langvarig bruk.


Holdbar aluminiumskropp: En førsteklasses konstruksjon som er like pen som den er robust.


ABR-teknologi hjemme


Har du flere spørsmål eller tanker om Brew-by-Weight er du alltid velkommen til å gi lyd eller komme inom oss.

Vi snakkes,

rRebels.

コメント


bottom of page