top of page

Bli bedre kjent med Mahlkönigs superkverner

Oppdatert: 8. mai

Forventningene til Mahlkönigs nye espressokvern var skyhøye før lanseringen i 2020. Nå har kvernene vært på markedet i godt over ett år, og mottakelsen har så langt vært helt fantastisk! Har du ennå ikke fått tak i en av de ettertraktede kvernene, kan du i mellomtiden få et innblikk i dem her.


Dette er trolig den mest solgte og kjente modellen i Malhkönigs nye serie med superkverner. Designmessig er den vakker å se på – med sitt slanke chassis, sine rene linjer og sin mattsvarte farge og detaljer i stål. Kvernen er utstyrt med 65mm flatekniver i herdet stål og har en malingskapasitet på 4-7 gram per sekund. Selv om kvernen ikke umiddelbart skriker av klassisk tysk design, er den svært robust konstruert og har stor ytelse. Kvernen har en kraftig motor, men er godt lydisolert og avgir en rolig og behagelig lyd når du maler kaffe. Du kan altså få en kvern som ikke bare er vakker, men som virkelig gir et stabilt resultat – skudd etter skudd.


Denne kvernen har det samme stilige designet og samme spesifikasjoner som lillebror E65s, men kvernen er også utstyrt med den nye Grind-by-Weight-teknologien. Nå trenger du ikke lenger dosere på tid eller volum, for med E65s GbW stiller du inn ønsket mengde i gram, og kvernen gjør jobben for deg. På skjermen kan du følge doseringen i sanntid, mens kvernen leverer et stabilt og nøyaktig resultat gang på gang. Kvernen kommer med 65mm flate kniver i spesialstål og kverner 4-7 gram kaffe i sekundet. Kvernen gir minimal "retention", som sørger for at gammel kaffe ikke blir liggende mellom knivene eller i tuten og setter sitt preg på resultatet.Bedre kjent som E80s, er e-seriens storebror! Designmessig kan du se at den er relatert til de to andre modellene, men her får du en kvern med enda større ytelse og kraft. Som du sikkert har gjettet nå, kommer kvernen med 80 mm flate kniver, noe som gir deg hele 6-7 gram ferdigmalt kaffe per sekund. Når det kommer til kvantitet kontra kvalitet, for kvalitetsbevisste steder med mange kunder, kan det være vanskelig å velge. Takket være kvernens effektive motor og enorme kniver er det ikke lenger nødvendig å inngå kompromisser. Med E80s kan du få begge deler! E80-ene er også veldig godt lydisolerte, så selv om den er massiv i sin kraft, maler den som en katt.

Opmerkingen


bottom of page