top of page

Derfor skal du velge Marco SP9

I over 30 år har Marco vært opptatt av å optimalisere drikkeopplevelsen. De har levert fremragende kvalitet innen kaffebrygging, spesielt med deres innovative Marco SP9. Denne presisjonsbryggeren er ideell for kaffebarer og kafeer som vil servere deilig filterkaffe, på en enkel og effektiv måte. Her er noen av grunnene til at du bør vurdere å installere en Marco SP9 på ditt serveringssted.

Presisjon

Denne innovative presisjonsbryggeren gir baristaen nøyaktig kontroll over oppskriften, samtidig som den gir deg et konsekvent brygg, gang etter gang. SP9 doserer vann med presis timing for å sikre mest mulig ekstrasjon. Dette produktet har også et vannreservoir under disk som sirkulerer vann mellom hodet og reservoiret for å sikre at temperaturen holder seg stabil. SP9 er en temperaturstabil brygger med valgfri bryggestørrelse mellom 1 og 7,5 dl med høy presisjon. Å investere i en presisjonsbrygger som SP9 vil gi deg høyest mulig kvalitet på kaffen for hvert eneste brygg.


Innovativ brygging

SP9 bruker innovativ teknologi som pumper vann opp fra det spesialdesignede vannreservoiret til SP9s sirkulasjonskammer i bryggehodet. Vannet blir deretter dosert med ønsket volum og timing valgt av baristaen. Baristaen er i stand til å stille inn ønsket bryggeforhold, aktivere bryggespaken og utføre andre oppgaver mens SP9 håndterer håndterer resten av bryggeprosessen. Denne pålitelige bryggeren er perfekt for å kunne tilby en meny med et bredt utvalgt av presisjonsbrygget kaffe.

Design

SP9 har et medfølgende vannreservoir under benkeplaten. Dette frigjør mer benkeplass som muliggjør mer interaksjon med gjester og synliggjør bryggeprosessen. SP9 er en stilren brygger som er ideell for de som ønsker å ta kaffe til et høyere nivå.

Comments


bottom of page