top of page

Et stykke historie midt i Toscana

Oppdatert: 8. maiDet hele startet på 1960-tallet, hvor dette bygget ble bygget for å huse fabrikken til La Marzocco, og her holdt de til frem til de flyttet fabrikken til Scarperia i 2009. De kvittet seg aldri med dette lokalet, og det stod tomt i mange år, helt frem til nå. For fem år siden begynte La Marzocco prosjektet som de stolt viste frem til oss forrige uke i Firenze, nemlig Accademia del Caffé Espresso - et senter for å fremme kulturen og forståelsen for espressoen.


Accademia sitt mål er å fremme espressokaffesektoren, øke kunnskapen, kompetansen og ansvaret som følger av møtet med kulturer og dyktig arbeid som vi møter hver dag mens vi nipper til kaffen. Det skal være en åpen og inkluderende plattform, rettet mot å tilrettelegge for møter, utveksle informasjon og oppmuntre til profesjonell så vel som personlig vekst.


Ønsket er å redusere avstanden mellom fortid, nåtid og fremtid, samt mellom kunst og vitenskap, håndverk og teknologi. Fremgang betyr faktisk at den utvikler seg mens den forbedres, uten tabu for en spesifikk kultur eller fortidens byrde.


Accademia ønsker å forene hver generasjon for å oppleve kaffekultur og dens element, til å dele erfaringer og gjennom ideer, generere en aktiv debatt om samtid og bærekraftig fremtid for denne dyrebare planten. Gjennom en leken og erfaringsmessig tilnærming vil besøkende komme inn i kaffeuniverset og bli moderne oppdagelsesreisende innen forskning, utdanning og teknologi.


Accademia del Caffè Espresso stammer fra solide stiftelser, fra et selskap som La Marzocco med sitt innovative forretningsoppdrag: en humanistisk modell, et referansepunkt for italiensk kultur over hele kloden. Følgelig vil Accademia etablere privilegerte synergier og partnerskap med institusjoner og merkevarer som deler denne modellen for fremgang, så vel som dens felles verdier.Vi anbefaler alle om å vie Accademia del Caffè Espresso et besøk i fremtiden, og vi kommer garantert tilbake!

Comments


bottom of page