top of page

Hils på DiFluid!

DiFluid er ledende innen profesjonelt bryggeutstyr og vil hjelpe deg å oppnå jevnere og mer presise resultat med kaffen du lager. Nå kan du bli bedre kjent med deres refraktometer og kaffevekt hos oss.

En vekt fra Acaia og håndbrygget kaffe.

DiFluid spesialiserer seg på presisjonsutstyr og tilbehør til kaffe og kaffebrygging. DiFluid sine produkter er kraftige verktøy som kan hjelpe deg i hverdagen for å måle bryggeprosessen fra start til slutt. Mål vekt, tid og flow rate med Microbalance kaffevekt og styrken av brygget med R2 Extract refraktometer. Perfekt for kaféer som ønsker å standardisere oppskrifter og hjemmebaristaer som ønsker presisjon i hvert enkelt brygg.


DiFluid Microbalance

Microbalance - en presis og responsiv kaffevekt for entusiasten og nerden.


DiFluid R2 Extract

R2 Extract - refraktometer med ny og innovativ mikro-kalibreringsteknologi som kompenserer for eksterne forstyrrelser som temperaturendringer og uoppløste partikler og øker presisjonen.


DiFluid: spesifikasjoner, funksjoner & tilbehør

DiFluid Microbalance kaffevekt

Rask og responsiv. Passer både på spillbrettet og til portafilteret. Flowrate-indikator. App – se hele bryggeprosessen i DiFluid Café appen. Oppdatering av programvare via app/bluetooth/wifi.

Varmebeskyttende silikonmatte. USB-C ladekabel. Automatisk start/stopp-timer.

DiFluid R2 Extract Refraktometer

2D CMOS sensor. Dobbel temperatursensor. Hydrofobisk sensor-beskyttelse. Vanntett. Rask og responsiv. USB-C ladekabel. Mikrofiberklut. Kaffeskje. Enkel rengjøring og nullstilling/kalibrering.Både vekt og refraktometer kan brukes (og kjøpes) separat og sammen som en del av et bryggesystem, og de kan styres fra appen om ønskelig. Enten du er en kaffeentusiast eller en nybegynner, vil deres utstyr hjelpe deg å få enda mer kontroll over kaffen du brygger. DiFluid finnes i vår nettbutikk nå.


Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du er interessert i DiFluid og har flere spørsmål!


Vi snakkes!

-rRebel

Comments


bottom of page