top of page

Julegaver til den kaffeglade

Julen nærmer seg med stormskritt og julehandelen er for mange i full sving. I år har vi lært at det er de små tingene som betyr noe, og tiden sammen med nære og kjære er kanskje enda mer verdifull enn tidligere. Og hva er vel ikke bedre enn å kunne nyte det sorte gullet sammen med de vi holder kjært?

kaffe julegave

Å gi bort kaffe, bryggeutstyr eller en kursbillett til et kaffekurs blir bare mer og mer populært, og vi kunne ikke tenke oss en bedre gave å ha liggende under treet.

Hvis du ikke har startet med gavene enda, eller kanskje ikke helt vet hvor du skal begynne, så har vi funnet noen forslag som vi vet garantert kommer til å falle i smak!


Kaffekurs

Kaffekurs julegave Barista SchoolHos Barista School finner du kaffekurs som passer for alle. De tilbyr kurs i tre nivåer på espressomaskin, kurs i håndbrygg, kaffesmaking, Latte Art og kaffebrenning. Alle kursene avholdes i Oslo og foregår enten på kveldstid i ukedagene eller på dagtid i helg. En perfekt gave til den som har alt og som ønsker å utvikle kaffeferdighetene sine!
 

Kaffeabonnement

Kaffeabonnement julegave

Å gå bort et kaffeabonnement er, i våre øyne, en helt fantastisk gave til en kaffeglad person. Det finnes mange brennerier rundt om i landet vårt som tilbyr abonnement på kaffen sin, hvor de sender ut ulike typer kaffe hver måned. Dette er garantert en gave som vil falle i smak, og som i tillegg er med å utvikler kaffehorisonten til den heldige mottakeren.

 

Bryggeutstyr

Bryggeutstyr julegaveIngenting er bedre enn kaffe brygget for hånd. Og den gleden og roen man får av å brygge kaffen selv, den er noe helt eget. Å gi bort bryggeutstyr til en i familien eller en venn, er en gave du selv kan dra nytte av i fremtiden. For det er jo en selvfølge at de da skal invitere deg på kaffe for å briljere med kaffekunnskapene sine. Det finnes mange ulike typer bryggeutstyr man kan velge mellom, og de mest kjente er Hario V60, Kahlita, Aeropress og Presskanne. Bryggeutstyr fåes kjøpt hos veldig mange kaffebarer og kafeér, og da er det jo perfekt å kjøpe med en pose kaffe eller to i tillegg.

 

Kaffekvern

espressokvern julegave la marzocco


Kaffekvern er en ypperlig gave til kaffedrikkeren som stadig vekk får kaffen sin kvernet hos kaffebaren. Å kverne bønnene rett før den skal brygges er med på å holde på kvaliteten og aromaene i kaffen mye lenger. Det finnes et hav av ulike kaffekverner på markedet, så her burde man kartlegge hva slags kvern den heldige har mest bruk for. Går det mest i espresso, vil en espressokvern være det beste, eller om personen kanskje liker å brygge kaffe ute på tur, så er kanskje en håndkvern noe som vil være høyt på ønskelisten? Uansett hva slags behov man ønsker å dekke, så finnes det en kaffekvern for alle der ute!
 

Espressomaskin

espressomaskin la marzocco julegaveØverst på vår ønskeliste står selvfølgelig en espressomaskin, perfekt designet for kjøkkenet. I et år hvor vi har fått kjenne på det å være ekstra mye hjemme, har vi også innsett hvor deilig det ville være å hatt en espressomaskin ventende på deg inne på kjøkkenet. Se for deg å stå opp en tidlig morgen i romjulen, tasse inn på kjøkkenet i pysjamas og tøfler, kverne opp litt deilig juleespresso, steame en kanne melk og lage deg en nydelig cappuccino. Eller kanskje du lengter etter en espresso etter all julematen på julaften? Vi er overbevist om at det ikke finnes en bedre gave, og at alle burde sette espressomaskin høyt opp på ønskelisten sin!
 

Tilbehør til kaffenLa Marzocco Home finner du alt du måtte trenger for å kunne brygge deilig espresso hjemme! Kanskje du kjenner noen som allerede eier en espressomaskin og som kunne tenke seg å oppgradere kjøkkenbenken sin litt? Eller kanskje du vil hjelpe de litt på veien mot en espressomaskin? Vi er sikre på at du vil finne noe som vil glede en lidenskapelig hjemmebarista med tilbehøret fra La Marzocco Home!

Kanskje finnes det et lokalt nabolagsbrenneri der du bor, eller har det akkurat åpnet en ny kaffebar i byen din? Gjør deg gjerne litt kjent med området du bor i, for det finnes så mange dyktige, flinke og lidenskapelige kaffebrennere og kaffebar-eiere rundt om i Norge som garantert tilbyr noe fint du kan gi bort!


Og med det er det vel bare for oss å ønske alle en god julehandel, og det fineste du kan gjøre når du er ute og handler, er å handle lokalt <3

Commenti


bottom of page