top of page

La Marzocco KB90

Oppdatert: 8. maiSi hei til La Marzoccos nyeste tilskudd i familien.


Det er med stor glede at vi endelig kan presentere La Marzocco sin ferskeste espressomaskin, nemlig KB90. Maskinen er oppkalt etter Kent Bakke, mannen bak den mest spennende funksjonen, nemlig «Straight-in Portafilter». KB90 er skreddersydd for behovene til travle kaffebarer og gjør bryggingen av espresso lettere for baristaene der ute. KB90 er utstyrt med mange av de pålitelige og vel prøvede komponentene fra Linea PB. Dette gjør service enklere uten behov for å lagerføre flere nye reservedeler. 

Egenskaper


Straight-in Portafilter Er du klar for en ny måte å jobbe raskt og effektivt på? Den revolusjonerende ‘Straight In’ designet simplifiserer og forenkler bevegelsen for å sette inn bajonetten i gruppehodet, hver eneste gang. Forbedrer den naturlige arbeidsflyten og effektiviteten i en travel kaffebar!


Steam flush Hold ting enkelt og rent, KB90 skyller gruppene automatisk for deg med en dusj av damp og vann! Den fjerner kafferester raskt for å gi best mulig smak til hver enkelt espresso.


Drip prediction KB90 stopper ekstraksjonen automatisk når riktig mengde i koppen er oppnådd. Gjennom dette algoritmebaserte systemet er det ingen kompromisser på presisjon når du bytter mellom blends, koffeinfritt og single origins.


Enkel steamkran KB90 er utstyrt med en ny steamkran med servicetilgang direkte fra hjulet. Ved behov for service og vedlikehold minimerer denne egenskapen nedtid på maskinen. KB90 har også barista-vennlige og ergonomiske steamrør som holder seg kalde ved steaming.
Comments


bottom of page