top of page

La Marzocco Swift Mini


La Marzocco har spesialisert seg innen espressomaskiner siden 1927 og er etter vår mening den ypperste produsenten innen dette, men de siste ti årene har La Marzocco også jobbet med et kvern-prosjekt, som de stolt viste frem på den internasjonale scenen i oktober 2019. En kvern for hjemme baristaen, utviklet og produsert fullt og helt av dem selv.

Swift Mini kvernen forenkler og effektiviserer selve espressoen. Den kverner, doserer og tamper dobbel espresso, uten søl og svinn. Swift Mini er kompatibel med alle La Marzocco Home-maskiner. Dessuten kan Swift Mini fungere som en standard kvern. På denne måten er det mulig å kverne for enkel og dobbel espresso, eller for filterbrygg.


Ved å integrere kverning, dosering og tamping i en og samme kvern, er det mulig for alle å lage deilig kaffe med minimal trening. Swift Mini kverner kaffen samtidig som det tampes med et konsekvent trykk til ønsket mengde er i portafilteret. Med noen enkle innstillinger er det også lett å gå fra espressomalt kaffe til filtermalt.


Swift Mini er tilgjengelig fra Q1 2020.

コメント


bottom of page