top of page

30 år med Linea Classic


I 2021 feiret Linea Classic sitt 30-årsjubileum. Maskinen regjerer som den lengstlevende og mest elskede modellen blant La Marzocco sine espressomaskiner og er en ekte arbeidshest. Etter 30 år fortsetter Linea Classic å ha en lidenskapelig tilhengerskare - espressomaskinens funksjonelle og tidløse egenskaper, minimale estetikk og kvalitet gjør den ideell for enhver setting.


Linea red series | 1990 - 1993Linea-serien med maskiner introduseres, inkludert standard termostabilitetsfunksjoner med det klassiske designet i rustfritt stål som er like populær i dag.


Den originale serien ble laget i rustfritt stål med en rødfarget ramme. Linea Classic ble bygget på GS/2-plattformen, og var tilgjengelig med magnetventiler og av/på-brytere eller med automatisk volumetrisk dosering.


Estimert produksjon: 1 200-1 500 enheter (1, 2, 3 og 4-grupper).Linea limited brass edition | 1992Denne maskinen hadde et tilpasset chassis i messing og brukte de samme mekaniske komponentene som ble brukt i Linea.


Estimert produksjon: 5 enheter (3-gruppe) og 3 enheter (4-gruppe), skreddersydd for en utvalgt gruppe viktige kunder i Firenze, Roma og i utlandet.En forening av sjarm og eleganse som aldri går ut av stil.


Linea Classic | 1993Designet som den originale Linea, men med en svartfarget ramme, introduserte den nye versjonen en rekke nye komponenter.


Produksjon: tusenvis av Lineaer har blitt produsert og solgt over hele verden. Det er Linea, mer enn noen annen modell, som identifiserer selskapet og La Marzocco-merket. Linea produseres fortsatt i dag.Linea Classic | slik vi kjenner den i dag


Maskinen er nøye designet for å gli inn i enhver setting, med doble tanker, mettede gruppehoder og PID-kontroller er Linea Classic et kunstverk med rette linjer kledd i rustfritt polert stål. Denne klassiske La Marzocco espressomaskinen har supportert spesialkaffeindustrien å utvikle seg helt siden 1990-tallet. En gjennomført testet espressomaskin og som et levende kaffeikon passer Linea Classic inn hos nesten enhver kafé, bar eller restaurant.


Klikk her for å lese mer om La Marzocco Linea Classic.

Comentários


bottom of page