top of page

La Marzocco Home App – FAQ

Oppdatert: 8. mai

Flere og flere tar i bruk den nye La Marzocco Home Appen og har koblet den til sin espressomaskin. I denne sammenhengen har det naturligvis også dukket opp noen spørsmål, og vi vil i dette innlegget gi svaret på de mest stilte spørsmålene! Om du ikke har hørt om La Marzocco Home appen tidligere kan du lese mer om hva det er her.

Hvem er Appen for?

Appen er laget for de som har Linea Mini og GS3 (både Mp og AV versjoner) La Marzocco espressomaskiner. Appen er tilgjengelig i både App Store og Google Play.

Hva vil jeg finne i Appen?

I appen vil du finne flere spennende funksjoner. En av de er en fjernkontroll for espressomaskinen, som gjør at du blant annet kan skru den av og på. Du kan også sette opp innstillinger for «pre-brewing», samt å se vanntemperatur og statistikk. Inne i appen vil du også finne flere tips og triks til espressobrygging. Nedenfor vil du se en videoer for hvordan du bruker Appen med Linea Mini og GS3.


Kan Appen kontrollere «preinfusion»?

Nei, men det du kan kontrollere er «pre-brewing». Ved å væte kaffen før brygging vil du redusere mulighetene for «channeling» i espressoen. Den mekaniske prosessen som skjer er at ventilåpning for vann åpnes i maksimalt fem sekunder og lukkes igjen i maksimalt fem sekunder før normal brygging begynner.

Er min Linea Mini/GS3 allerede koblet til?

Fra November 2019 begynte vi å sette inn dette systemet i espressomaskinene, og alle espressomaskiner produsert etter November 2019 vil da allerede ha systemet i seg og da være koblet til. Sjekk ut produktinformasjonen på din espressomaskin om du er usikker. På Linea Mini er alle maskiner med serienummer LM015906 og høyere mulige å koble til. På GS3 er alle maskiner med serienummer GS012984 og høyere mulige å koble til.

Hvordan kan jeg skaffe meg et Retro-Fit kit?

På samme måte som du kjøpte maskinen. Spør oss så hjelper vi deg gjerne!

Benytter man Bluetooth eller Wifi for å koble maskimen og Appen sammen?

Tilkoblingen krever Bluetooth for tilkobling. Deretter benytter du WiFi for å styre Appen. En fjernkontroll tilkobling er mulig når du ikke er i nærheten av ditt hjemme WiFi – og det du har mulighet til da er å skru maskinen av og på.

Er Appen kompitabel med Google Home?

På dette tidspunktet er ikke La Marzocco Home Appen kompatibel med Google Home, Alexa eller HomeKit.

Om du har noen andre spørsmål om La Marzocco Home Appen, ikke nøl med å ta kontakt! Du finner kontaktinformasjonen vår her.

Komentáře


bottom of page