top of page

Møt Wally Milk

Wally Milk gjør det enkelt å steame perfekt melk, uten timesvis med trening og med minimalt svinn.


La Marzocco har nå, etter en lang og spennende ventetid, lansert et nytt og avansert produkt, som både baristaen og kunden vil få glede av - Wally Milk - en automatisk melkesteamer.Wally Milk gjør det lettere for enhver barista å steame tilnærmet perfekt melk, den lar deg bruke ulike melketyper (til og med plantebaserte), ha full kontroll over temperatur og bestemme mengde og tykkelse på skum, alt dette bare ved å trykke på en knapp slik at alle kan lage den melken kaffen fortjener.


For profesjonelle baristaer legges det et høyt fokus på effektivitet bak baren, helleteknikk og kunsten å mestre den perfekte latte art, samtidig som interaksjonen med gjestene blir viktigere og viktigere.


Blant alle de innovative spesifikasjonene, kan baristaen fortelle Wally hvilken konsistens melken skal ha (maskinen er utstyrt med sensorer som overvåker temperatur og mengde melk, som igjen gir perfekte resultater gang etter gang), den har et forebyggende varslingssystem, den velutviklede La Marzocco programvaren og steamarmen, 24v elektronikk, en eksklusiv vortex steamtupp, automatisk gjenkjennelse på pitcherstørrelse, opp til 20 ulike oppskrifter (her kan man kombinere ulike melketyper, temperatur og skumnivåer) og enkel tilgang til service for teknikere som gir minimal nedetid.


Sist, men ikke minst, Wally Milk er kompatibel med alle La Marzocco og Modbar modeller, så vel som de aller fleste andre type espressomaskiner. Wally blir levert med et tilbehørs kit og tre pitchere.

Comments


bottom of page