top of page

Martin og hans Linea Mini

Oppdatert: 13. apr. 2023

En av våre Linea Mini espressomaskiner har fått seg en ny eier! Denne uken var langrennsløperen Martin Johnsrud Sundby innom oss for å ta med seg sin nye espressomaskin hjem. I den sammenhengen fikk vi lov til å snakke med han om hvorfor han valgte å investere i et slikt produkt.

Martin hadde valgt ut en Linea Mini espressomaskin fra La Marzocco i svart med detaljer i valnøtt, i tillegg til en Mazzer Mini espressokvern. De to produktene er den perfekte kombinasjonen for hjemmebaristaen! Han har også i oppsettet sitt en knock-box – en boks der man tømmer gammel espresso. En slik boks forhindrer søl, og gjør at du får samlet all den brukte kaffegruten på ett sted. Tamper, tampermatte og pitchere måtte han selvfølgelig også ha med seg hjem. Om du er mer interessert i vårt utvalg av dette kan du finne det her; Pitcher og termometer.


Martin fortalte oss at grunnen til at han valgte oss og en La Marzocco espressomaskin, var at han møtte oss på Bygg Reis Deg messen i oktober 2019 hvor Barista School hadde med seg en Linea Mini. Han sier at han falt pladask for maskinen, og bestemte seg der og da for at han ville ha en slik espressomaskin selv. Martin forteller oss også at han er opptatt av design, og at dette var en viktig faktor for at han ville ha nettopp denne maskinen på kjøkkenbenken.

Blant våre kunder finnes det flere idrettsutøvere, blant annet fra sykkelmiljøet. Vi lurte i den sammenheng på hvordan kaffeinteressen blant langrennsløperne er. Martin svarer at når man er idrettsutøver på toppnivå har man flere tidslommer i løpet av dagen – og det er i disse lommene det er tid til å nyte en kopp kaffe. For Martin betyr kaffe ro, og han bruker kaffepausen som et viktig avbrekk i en ellers hektisk hverdag. Han forteller også at denne pausen er noe som flere i langrennsmiljøet synes er viktig, og at mange i miljøet er opptatt av høykvalitets kaffe.


Frem til nå er det filterkaffe det har gått mest av hjemme hos Martin, men fra nå av blir det en endring på det! Martin sitt mål er å lære seg å lage like god espressobasert kaffe som det han drikker på kafé. For å komme i gang med denne læringsprosessen fikk han hjelp av Julian fra Barista School med en innføring i hvordan maskinen fungerer, brygging av espresso, steaming av melk og renhold.

God kaffe øker livskvaliteten sier Martin, og vi må si oss helt enige! Er du mer nysgjerrig på våre hjemmeprodukter og tilbehør til espressomaskinene? Vi hjelper deg med å finne det som passer best for akkurat deg og dine behov. Du finner kontaktinformasjonen vår her; kontakt oss.

Comments


bottom of page