top of page

Fra entusiast til ekspert: hils på Andrea som tok Master Barista hos oss.

Oppdatert: for 6 døgn siden

Det er stor med glede vi kan meddele at Andrea fra Kaffi på hjul nylig fullførte masterprogrammet og er nå en sertifisert Master Barista fra rRebel Coffee Academy. Hun har delt noen av sine tanker om opplevelsene sine hos oss.

La Marzocco, Modbar, rRebel Norway, rensemidler

Min interesse for kaffe kom under lockdown i 2021. Da begynte jeg å lese meg opp på nett om hvordan man kunne brygge kaffe på ulike måter. Gikk til innkjøp av en kaffekvern og aeropress å bruke mye tid på å utforske med ulike bryggemetoder. Våren 2022 fikk jeg Brewing kurs til bursdagsgave av venninnene mine. Her møtte jeg Kristin som var kursholder. Etter dette kurset var jeg bitt av «kaffebasillen». Jeg vurderte å ta Master Barista i fjor, men tiden strakk ikke til.


Jeg har nettopp startet min egen mobile kaffebar, Kaffi på hjul, med ei venninne. Jeg fant raskt ut at nå var tiden inne for å ta Masteren. Jeg ønsket å få en faglig tyngde å støtte meg til nå som jeg har startet egen kaffebar. Det føler jeg rRebel Coffee Academy har gitt meg. Jeg er utrolig fornøyd med kurset og gjennomføringen av det. Jeg har lært masse nyttig, og fått testet dette ut i praksis på kurslokalet. Folkene på rRebel er utrolig hyggelige og imøtekommende! Dette anbefales på det sterkeste!

Andrea, gratulerer så mye! Du kan finne både Andrea og Hannah, som driver Kaffi på hjul, i Grimstads gater hele juli! Vi anbefaler virkelig å ta turen til Grimstad i løpet av sommeren!


Hva er egentlig en Master Barista?

Målet med Master Barista-kurset er å gi deg det lille ekstra som barista. Med vår kurspakke får du en grundig gjennomgang av alt fra latte art til håndbrygg. Vi dekker til og med brenning og litt teknisk kompetanse. Sammen med vår kunnskapsrike kursleder, som brenner for å dele sin kunnskap og heve ditt kunnskapsnivå til nye høyder.Master Barista-utdannelsen

Studiepakken, som er den mest omfattende utdannelsen vi tilbyr hos rRebel Coffee Academy, består av følgende kurs: Barista I, Barista II, Barista III, Brewing, Roasting, Latte Art og Technical Skills, som kan tas individuelt. I tillegg inkluderer Master Barista en goodiebag med kafferelaterte produkter, tett oppfølging med våre kursholdere, muligheten til å øve i våre lokaler på dagtid, teoretisk eksamen og praktisk prøve.


Du kan melde deg på kursene i vår kurskalender og bruke så lang tid du ønsker på å fullføre dem.Ta gjerne kontakt med vår kursleder Julian på julian@rrebel.no dersom du har flere spørsmål eller det er noe mer du lurer på.


Vi snakkes!

- rRebel

Comments


bottom of page