top of page

Nye generasjon La Marzocco GB5 espressomaskiner

Oppdatert: 24. mai

Det er en glede å kunne presentere det nyeste tilskuddet til La Marzocco-familen; GB5 X og GB5 S. En ny generasjon design av et industri ikon med ekstraordinær teknologi, ytelse, stil og eleganse.

La Marzocco, som har vært ledende innen espressomaskiner og design siden 1927, introduserer en oppgradering av den kommersielle GB5, en maskin oppkalt etter Giovanna Bambi (Piero Bambi sin kone), som ble introdusert til markedet i 2005.


Lanseringen av neste generasjons GB5 er en videreføring av den opprinnelige utformingen og den presise temperaturstabiliteten maskinen alltid har vært kjent for, med en modernisering av maskinens utseende og essensen av produktets estetikk og ergonomi. GB5 er ekkoet av en tidløs kjærlighetshistorie, påliteligheten La Marzocco er kjent for og deres florentinske røtter - symbolisert av de to florentinske liljene på hjørnepanelene.

GB5 kommer i to nye versjoner; GB5 S og GB5 X.Begge versjonene GB5 leverer avansert nøyaktighet og konsistens - noe som enkelt skaper et bedre resultat i koppen. GB5 har all den teknologi som kreves av kvalitetsbevisste kafeer, uten at det går på kompromiss med dens klassiske utseende. Nye GB5 vil være det naturlige midtpunktet for enhver kaffebar rundt om i verden.


Maskinen er kompatibel med La Marzocco sin nye Pro App (lanseres medio 2021), den har en meget god yteevne, er holdbar og ikke minst tiltalende til et hvert øye. GB5 sine tekniske oppdateringer og stilistiske funksjoner inkluderer forbedret synlighet på gruppene, Linea PB-komponenter, et 5-knappers grensesnitt, Auto Brew Ratio med Drip Prediction, ny steamarm for enklere vedlikehold, vannsensor og 24V elektronikk for forbedret maskindiagnostikk.


For å se flere av de offisielle lanseringsvideoene til GB5, klikk HER.Comments


bottom of page