top of page

En klassiker er tilbake: her er nye Guatemala

Oppdatert: 24. mai

I flere tiår har Guatemala sørget for optimal kverning av kaffe til kaffebarer, brennerier og laboratorier verden over. Mahlkönigs produktutviklingsteam har redesignet denne populære modellen, og Guatemala er nå i ferd med å feire et fantastisk comback til kaffemarkedet.

En ny kvalitet


Mahlkönigs kverner er i toppsjiktet av kaffekverner. Mahlkönig ønsket at Guatemala skulle oppfylle deres høye kvalitetskrav, og kvernen er derfor blitt utstyrt med et videreutviklet sett med kniver. I tillegg sørger den vertikale plasseringen av kniver for minimalt med svinn. Som et resultat bidrar dette til enestående smaksopplevelser i hver eneste kopp.


Et annet høydepunkt er den nye hopperen som rommer ca. 900 gram – dette er betydelig mer enn forgjengeren. Veiledende ikoner på utsiden av kvernen gjør det enkelt for baristaen å finne riktig malingsgrad for hver bryggemetode på en rask og effektiv måte. Metalltuten med poseklemmer og en høydejusterbar plate gir maksimal brukervennlighet, samtidig som det sikrer at hvert eneste gram kaffe kommer med.


Et nytt design


Nye Guatemala kommer også med et nytt og friskt utseende. Den har et høykvalitets deksel i aluminium, som gjør kvernen ekstra solid og forlenger levetiden. Den moderne formen og den svarte fargen passer inn i alle mulige omgivelser, der kvernen er et løfte om kvalitet og et visuelt høydepunkt på samme tid.


En ny kvern


Med den nye Guatemala velger du en førsteklasses kvern med ypperlige kniver, brukervennlighet og moderne produktdesign. Den passer perfekt i kaffebarer, for ferdigmalt kaffe i butikk og for cupping og analyse på brenneriet.


Guatemala er klar for bestilling og levering våren 2021.

Komentar


bottom of page