top of page

Si hei til Pico!

Oppdatert: 8. mai

La Marzocco sin nye espressokvern til hjemmebruk er her, og den heter Pico! Den er både pen, kompakt og skikkelig bra synes vi, et ordentlig løft fra deres tidligere hjemmekverner som kom fra et samarbeid mellom La Marzocco og Mazzer.  


La Marzocco Pico i hvit og svart, sammen med Linea Micra hos rRebel.

Det finnes flere ting å tenke på når man skal kjøpe en espressokvern til sin espressomaskin. Og alle er vi ulike, noen syns at stillegående kvern er viktigst, andre ser på hastigheten eller kapasiteten til kvernen. Vi tenkte i dette blogginnlegget å fortelle litt mer om Pico og hvorfor vi syns den er så bra. Forhåpentligvis bidrar det til at du er bedre rustet når du skal velge din neste espressokvern.  


Picos design følger linjene og formene til Linea Micra og Linea Mini. Det er tatt stort hensyn til at Pico skal smidig og enkelt få plass på kjøkkenbenken hjemme. Pico har 39mm koniske kniver som maler ca 18 gram espresso på 10 sekunder, noe som er veldig raskt for å være en så liten kvern. En annen ting som er unikt og som flere har savnet er en hjemmekvern som ikke bråker så mye. Pico har en lyddempende funksjon og børsteløs induksjonsmotor, noe som gjør kvernen særdeles stille. 

 

Grind-by-time funksjonen til Pico aktiveres gjennom en knapp i holderen til portafilteret. Og du kan enkelt programmere opp til tre ulike kvernetider på knappene på panelet. 


Bortsett fra at Pico er en stillegående kvern må vi også si at dette er en hjemmekvern med veldig lite kaffesøl og svinn, noe flere har savnet. Picos utløp er designet for å minimere statisk elektristet og retensjon for presisjon og nøyaktighet, noe som reduserer svinn. Det gjør også at det er mye enklere å holde kaffestasjonen hjemme på kjøkkenet ren. Ønsker du å endre malingsgraden gjør du det enkelt med hjelp av det trinnbaserte justeringshjulet. 


For å oppsummere Picos egenskaper, så er den både stille, rask og søler lite. Tre egenskaper vi syns er viktige for en espressokvern for hjemmebruk. Bra jobbet La Marzocco, vi har lengtet etter en kvern som Pico.


La Marzocco Pico i svart og hvit.

Pico er tilgjengelig i svart og hvit, og du kan finne den i webshoppen vår. Og vil du teste den? Da er du hjertelig velkommen til showroomet vårt. 

Vi snakkes,

rRebels.

Comments


bottom of page