top of page

Takk for SMAK2020!

Forrige uke befant vi oss på SMAK i Lillestrøm, som er en messe som arrangeres hvert tredje år for alle som er interessert i mat og drikke. Vi stod der på tirsdag, onsdag, torsdag og fredag – og standen vår var travel alle dagene! Det var utrolig hyggelig å møte og snakke med alle dere kaffeinteresserte som kom innom for en både en prat og en kaffe.

Med oss til messen hadde vi med et utvalg av produktene vi distribuerer, slik at dere både kunne se og prøve dette fantastiske utstyret. Til vår True Artisan Café hadde vi med oss en KB90 fra La Marzocco. Dette er en espressomaskin som skal effektivisere produksjonen av espresso og øke kvaliteten på kaffen, og det med hjelp av «Steam Flush» - som fungerer ved at etter hver ekstraksjon kommer det automatisk damp fra gruppehodet etterfulgt av en dusj med varmt vann. Dette gjør det lettere å holde maskinen ren og helt uten kafferester til enhver tid. I tillegg til dette reduserer maskinen belastningen på baristaen ved hjelp av portafilter-systemet, som er med på å minimere belastningen på håndleddet.

Som tilbehør til KB90 hadde vi også med en E65s espressokvern fra Mahlkönig, en Puqpress og Übermilk. Alle disse produktene er med på å effektivisere produksjon og minimere belastningen. En Puqpress fungerer som en automatisk tamper, og sørger for at tampingen alltid blir gjort med en jevn belastning. Übermilk er en automatisk melke-steamer maskin, som serverer helt utrolig melk. Her får du ferdig steamet melk øyeblikkelig i det du trykker på knappen. Dette er igjen med på å øke effektiviseringen, samt sikre melkekvalitet og god hygiene. Med slike hjelpemidler i kaffebaren, kan baristaene fokusere mer på å snakke med gjestene om kaffen – noe som er med på å øke totalopplevelsen.

I vår True Artisian Café hadde vi ulike kaffebrennerier hver dag, som serverte alle som kom innom standen vår helt nydelig kaffe. Både produsert på KB90 og på Poursteady. De fantastiske brenneriene som gjestet oss var;

- Tirsdag: Nord

- Onsdag: Fuglen

- Torsdag: Austrått kaffebrenneri og Jacu

- Fredag: Tim Wendelboe

Håndbrygg er noe som blir mer og mer etterspurt i kaffebarer, og med oss til standen hadde vi en Poursteady. Dette er en automatisert håndbrygger som lager et perfekt brygg – hver eneste gang. Maskinen kan produsere opp til fem brygg samtidig, og du kan selv velge hvilken kaffe og bryggerutstyr du vil benytte deg av. Vi hadde med oss både Hario og Kalita. Ved hjelp av en nettside stiller man raskt og enkelt inn bryggeprofilen til de fem ulike bryggene, og deretter er det bare å trykke på knappen – og maskinen ordner resten! En Poursteady kan igjen være med på å øke både kvaliteten og effektiviseringen i kaffebaren, i tillegg til at baristaen også her får mer tid til å snakke med gjestene og fortelle de om kaffen de får servert.

Sist, men ikke minst hadde vi med oss en Linea Mini espressomaskin fra La Marzocco. Denne er perfekt til hjemmebruk, og hvem vil vel ikke ha en slik på kjøkkenbenken? Linea Mini har et integrert vannkammer på 2,5 liter, som gjør at man ikke nødvendigvis må ha vanntilkobling – noe som igjen gjør den enklere å ha hjemme. Som tilbehør til Linea Mini hadde vi med oss en Swift Mini kvern fra La Marzocco. Denne kvernen både kverner, doserer og tamper automatisk, som også er med på å forhindre svinn. Swift Mini kan også brukes til å kverne filtermalt kaffe, som gjør at dette er den eneste kvernen du trenger hjemme.

Igjen, tusen takk til alle som kom innom oss under SMAK 2020, og ikke minst brenneriene som gjestet True Artisan Café! Ikke nøl med å ta kontakt med oss om det er noe du lurer på, kontaktinformasjonen vår finner du her.

टिप्पणियां


bottom of page