top of page

Bli kjent med Espen og Howar fra Munin Coffee Roasters.

Vi i Espressospesialisten er så heldige å få jobbe med et flott knippe agenter rundt om i landet vårt. Disse agentene er til for å spre det glade kaffebudskap til alle deler av Norge, og sørge for at våre kunder får en kvalitativ og trygg kaffehverdag.


I tiden fremover vil vi presentere disse for dere, og neste person ut er Espen og Howar som driver Munin Coffee Roasters.


Hvorfor er du agent for Espressospesialisten?

- Da vi startet opp Munin coffee roasters var vi veldig bestemte på at vi ville ha kvalitet i alle ledd av vår virksomhet. For oss har det vært viktig å teste vårt produkt på det beste tilberedingsutstyret vi kan finne. Espressospesialisten er etter vår mening en av de tydeligste ambassadørene og leverandørene på dette området. I vårt brenneri har vi La marzocco maskiner, Mahlkönig-, Mazzer- og Ditting kverner, som alle er maskiner av topp kvalitet. På denne måten får vi testet ut vårt produkt og presentert det på best mulig vis. Da er det også veldig lett å presentere, demonstrere og anbefale dette til våre kunder. Relasjonen til alle de dedikerte menneskene som jobber hos Espressospesialisten, er selvsagt også en kjempeviktig faktor for oss.

Når man i tillegg får muligheten til eksempelvis å besøke La Marzocco-fabrikken, og menneskene der, blir man rett og slett forelsket i dette produktet, historien og hele konseptet.


Hva mener du er viktigheten med godt espresso- og kaffeutstyr?

- Det viktigste er at det må kan levere et topp- og konsistent resultat over tid. Designet bør også hjelpe produktet til å fremstå som et lite kaffemonument i seg selv.


Hvordan startet du med kaffe?

- Vi startet med kaffe som et resultat, av mangel på tilgang av kvalitetskaffe i Mo i Rana. Vi har etter hvert fått smakt så mye fin kaffe som er videreforedlet her i Norge, og skjønte også at vår lidenskap og interesse, kunne bringe oss dit hen at vi selv en dag kunne få til å produsere kaffe av høy kvalitet.


Hva er det beste ved kaffe?

- Det beste med kaffe, er alle de fine- og komplekse smaksvariasjonene man oppdager. Det at kaffe er så viktig for så mange, skaper stor interesse og mange interessante møter med nye mennesker. Vi mener kaffen på mange måter representerer det moderne bålet; et samlingspunkt og et viktig sosialt bindeledd mellom mennesker.


Fortell en funfact om deg selv.

- Espen: Når jeg ikke er på jobb bruker jeg mye av tida mi som skiskyttertrener

Howar: Jeg er en dedikert whisky elsker, med forkjærlighet for Whisky fra vest-kysten av Skottland


Comments


bottom of page